Het Koggeschip

Sam van Houtenstraat 68 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

396 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Koggeschip, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Koggeschip foto

Op Het Koggeschip vind je 93 klassenfoto’s en 396 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

School heette eerst Dr.

School heette eerst Dr.Alfons Arienschool. Naast de kerk OLV van 7 smarten. Leraren heette toen nog broeder en zuster, 2 aparte scholen, jongens en meidenkant, aparte pauzes. Wie hadden we? Meester Mulder van de Drumband St Hubertus, een prachtauto met een zwart dak had hij, Broeder Lucas, een man die fantastische verhalen kon vertellen, juffrouw Siemerink met zo`n klein hondje, altijd nam ze die mee. Mooiste was het 6e jaar, van propjes hebben we een schilderij van JFK gemaakt, en het eindtoneelstuk als afscheid van de lagere school.

Het Koggeschip, 1966

Een hele fijne tijd! Ik herinner me: Voetballen op het schoolplein (Vriend Pieter de Jong en ik mochten meestal kiezen); De eerste Turk op school "Jasmin"; Op schoolkamp in Hoenderloo mocht ik 1 uur gitaarspelen voor iedereen terwijl ik maar 3 liedjes ken

Een hele fijne tijd! Ik herinner me: Voetballen op het schoolplein (Vriend Pieter de Jong en ik mochten meestal kiezen); De eerste Turk op school "Jasmin"; Op schoolkamp in Hoenderloo mocht ik 1 uur gitaarspelen voor iedereen terwijl ik maar 3 liedjes kende; Op het eindcabaret speelde ik een eigengemaakt liedje "Surabaja" met Emiel van Adrichem verkleed als zangeres! Jufrouw de Ruyter in de 5e was de allerleukste en broeder Hugo toch wel vaak een nare man. Begrijp nu eigenlijk niet waarom ik iedere week in de weeksluiting zonodig een sketch van Andre van Duin moest spelen( hiervoor alsnog mijn excuses!). Ik was altijd verliefd, maar het langst op Greta Wielenga, Anita van Deudekom en Sandra van Galen. Zou het zo willen overdoen! (incl. de Okkie, de Taptoe & de schoolmelk)

Het Koggeschip, 1970

In de eerste klas haden we juffrouw Knispel met toen nog elke dag een knotje.

In de eerste klas haden we juffrouw Knispel met toen nog elke dag een knotje. De tweede klas was voor juffrouw Jozee Hofmann, erg lief altijd. De derde klas kwam juffrouw Hofmann met ons doen. In de vierde klas hadden we juf Brouwer en hoofdmeester Beemster. Juffrouw Brouwer had tussen de middag altijd en bakje met een of andere pap. Heel vies als je dat moest opruimen. De vijfde klas kregen we meester Frank van Geilswijk. Erg leuke meester. De zesde klas was voor meester Rob Niehe. Zijn eerste jaar op het Koggeschip. ericlammertink at imap point cc

Het Koggeschip, 1970

?