Het Griendtsveen MAVO

Griendtsveenweg in Hoogeveen, ( Toon op kaart )

478 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Griendtsveen MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 74
  • Schoolgenoten 478

Op Het Griendtsveen MAVO vind je 74 klassenfoto’s en 478 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 282

mevrouw ham niet mijn favoriete herinnering en meneer van Es gaf geschiedenis meneer Meier gaf Nederlands.

mevrouw ham niet mijn favoriete herinnering en meneer van Es gaf geschiedenis meneer Meier gaf Nederlands. Meneer Deelstra gaf wiskunde En vooral meneer de Kok rood stekeltjes haar had bij hem gevoel dat ik in dienst zat [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] deze school is hetzelfde als mavo Griendtsveen jammer dat dit er 2x instaat

2002, Deleted

Leuke schooltijd gehad.

Leuke schooltijd gehad. Had pas later door hoe gezellig het hier was. Mijn vriendin was Jolanda Morsink. Ben echer ook veel omgegaan met Attie ter Velde, Gea Struik, Karin ...(sorry).

2002, Deleted

Hofstra, van Helden, Reidsma, van Es, van Nijkerken, Smeltekop, de Kok, Roffel, Middelbos en samen met Eveline schoolavond in de Tamboer gepresenteerd.

Hofstra, van Helden, Reidsma, van Es, van Nijkerken, Smeltekop, de Kok, Roffel, Middelbos en samen met Eveline schoolavond in de Tamboer gepresenteerd

2003, Nynke
?