het Carillon

Monteverdilaan 202 in Zwolle, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van het Carillon, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

het Carillon foto

Op het Carillon vind je 1 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

toen ik op deze school kwam hete hij anders namelijk monteverdischool en was meester dijk het school hoofd hoop dat ik nu eindelijk eens hoor hoe het mijn klas genootjes is vergaan.

toen ik op deze school kwam hete hij anders namelijk monteverdischool en was meester dijk het school hoofd hoop dat ik nu eindelijk eens hoor hoe het mijn klas genootjes is vergaan

het Carillon, 1966

Mijn Herinneringen zijn dat voorheen de schoolnaam ook Monteverdischool was, op de Monteverdilaan, en ik woonde zelf in de Monteverdiflat .

Mijn Herinneringen zijn dat voorheen de schoolnaam ook Monteverdischool was, op de Monteverdilaan, en ik woonde zelf in de Monteverdiflat

het Carillon, 1969

ik zat in 2 periodes op deze school.

ik zat in 2 periodes op deze school... groep 1 tot en met 3, later ook groep 7 en 8.... kweet nie meer de namen van mijn leraren:$... maar in groep 7 en 8 zat ik veel in de klas met jongens en meiden die van t schippersinternaat kwamen... miss weten een aantal van diegenen wie ik bedoel..:-)

het Carillon, 1990

?