Het Baken

Maria Danneels erf 18 in Capelle aan den IJssel, ( Toon op kaart )

235 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Baken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 235

Op Het Baken vind je 22 klassenfoto’s en 235 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 132

Mijn favoriete juffrouw was na...

Mijn favoriete juffrouw was natuuuuuuurlijk juffrouw van Es. Ze was een hele lieve juffrouw. Ik had heel veel plezier in groep 3. Ik kan me herinneren dat ze heel lang was, en toen ik in groep 8 zat, kreeg ze hernia. Dat vonden we allemaal zoooo erg!! Nog iemand die ik zo speciaal vond, was Aline Louman, mijn juffrouw in groep 2. Ze had een hele lieve vriend met een motor. Iedereen mocht een keer achterop zijn motor, dat was dolle pret voor iedereen. Volgens mij heette hij Wim ofzo... Maar misschien ook weer niet. Oh ja, nog een favo leraar is meester van der Neut, mijn meester in groep 5 en in groep 7. Toen ik in groep 8 zat, heeft hij een baby (een dochter volgens mij) gekregen. En we maakten allemaal grapjes dat meester van der Neut zelf zijn boterhammen moest smeren en niet zijn vrouw laten doen :) Hij ging helaas weg van Het Baken; hij ging naar een basisschool in Alphen a/d Rijn, want daar woonde hij. De basisschool was hartstikke leuk. Soms zie ik weleens oude klasgenootjes, die dan nog steeds in Capelle wonen. Ikzelf woon nu in Singapore, heb een beurs gekregen om voor twee jaar naar een internationale school te gaan ipv mijn 5 en 6 gymnasium. Hopelijk zie ik jullie allemaal nog een keer!!

2002, Deleted

Deze meesters en juffen had ik...

Deze meesters en juffen had ik: Groep 1: Juf Helena Springvloed Groep 2: Juf Antoinette Smit(nu Rekker) Groep 3: Juf Springvloed Groep 4: Juf Lagermaat Groep 5: Juf Ria van Duin en Smit Groep 6: Meester (A)Lex van Wettum Groep 7: Juf Nel van Beek en Juf Lieneke Ter Borg(Nu Groen) Groep 8: Meester Gosse Wijnsma

2002, Deleted

Bij mij in de klas: Mirjam, I...

Bij mij in de klas: Mirjam, Ingrid, Maurice, Frank, Chang, Manuela, Wouter, Reggie, Harold, Saskia, Ferry, Paula, Paul, Michael, Katinka, Otto, Andre, Sacha, Patrick, Wilfred, Michelle en een paar waarvan ik de naam niet meer weet. Klassefoto staat bij mijn foto's.

2002, Linda
?