het Baken

Kreek 125 in Spijkenisse, ( Toon op kaart )

209 scholieren

Bekijk de volledige pagina van het Baken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 209

Op het Baken vind je 19 klassenfoto’s en 209 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 137

Heb hier maar 3 jaar opgezeten...

Heb hier maar 3 jaar opgezeten tot ik naar Rozenburg verhuisde.Niet echt naar mijn zin gehad.Hoop trieste mensen,ging wel goed om met Sandra Gomez

2003, Caby

Cindy, ik heb je mail gestuurd...

Cindy, ik heb je mail gestuurd, maar kreeg hem weer terug. Waarschijnlijk heb ik niet het goede adres. Mijn adres is kimjohn apedingetje k*a*b*e*l*f*o*o*n* . nl. Misschien lukt het jou wel. Hoi Cindy en Corine. Wat leuk om wat van jullie te lezen. Wat is het een tijd geleden, he! Ik zou het best leuk vinden om jullie een keer te zien. Een kleine reunie.....Groetjes.

2003, Kim

ikheb de laatste 3 jaar op dez...

ikheb de laatste 3 jaar op deze school meegemaakt. waren leuke jaren. heb juf Fortuin meegemaakt, meester marinissen als ik het zo goed schrijf en in groep 8 meester van 't wout. waren leuke jaren. een paar mensen met wie ik in de klas zat waren; Ellen Nuyt, Roger Djojokoesoemo, Joris groen en verder weet ik het eigenlijk niet meer.

2003, Deleted
?