Het Baken

Bovenweg 68 in Sint Pancras, ( Toon op kaart )

209 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Baken, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Baken foto

Op Het Baken vind je 28 klassenfoto’s en 209 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kan niet echt zeggen dat ik echt goede herinneringen aan deze school heb.

Kan niet echt zeggen dat ik echt goede herinneringen aan deze school heb. Favoriete leraren/leraressen: Meester Brandsma, juf Eik, juf Rodenburg. Niet dat andere leraren/leraressen niet goed waren, maar bovengenoemde kwamen bij mij het eerste boven. Wat betreft de schooltijd hier... er was veel competitie in de klas, er moest altijd iemand opstaan die dacht beter te zijn dan de ander. Op een aantal klasgenoten na (Pauline Kaandorp, Martine Lissenberg en Ilse Manck) met wie ik goed op kon schieten.

Het Baken, 1980

Leuke schooltijd gehad.

Leuke schooltijd gehad. Juffrouw Vogelaar, meester de Vries en juffrouw Eik zijn mij bij gebleven. Ik heb ze op de reunie nog gesproken. Ik was blij dat ik door het verhuizen niet in klas 6 bij Meester Brandsma hoefde te zitten. Wat kon die man schreeuwen. Leerlingen bij mij in de klas waren oa: de tweeling Dekker, Steven Laan, Dick Verkuil, Eveline Dubbeldam, Marcus Vroegop. En Annelies van der Goot vond ik wel heel erg leuk. Maar dat vonden er wel meer.

Het Baken, 1973

Elk jaar als ik hyacinten ruik moet ik weer denken aan de bloembollententoonstelling, waar ik met mijn miezerige bloemetjes nooit een prijs haalde.

Elk jaar als ik hyacinten ruik moet ik weer denken aan de bloembollententoonstelling, waar ik met mijn miezerige bloemetjes nooit een prijs haalde. En de afzichtelijk enge papier maché poppen die elk jaar in de aula hingen (maar waar ik vol eerbied naar keek want gemaakt door "de zesde"). Ook dropjes jatten uit de kast van Abe was spannend. En slingertikkie. Of 's avonds in de Rovershut door het gaatje in het plafond met de jongens fluisteren wie er met wie was, dat weekend. Ik heb op het Baken een supertijd gehad!

Het Baken, 1977

?