Het Baarnsch Lyceum

Torenlaan 83 in Baarn, ( Toon op kaart )

1482 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Baarnsch Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Baarnsch Lyceum foto

Op Het Baarnsch Lyceum vind je 212 klassenfoto’s en 1482 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pollie (Pauline), Cindy en Tsui, Maaike, rondjes om te school(!), Pim, Frank, een onbekende, dhr.

Pollie (Pauline), Cindy en Tsui, Maaike, rondjes om te school(!), Pim, Frank, een onbekende, dhr. Hoveling, mevr. v.d. Eshof, het Spaanse toneelstuk 'Don Juan Tenorio', werkweken. Leuke tijd, hoewel de 'Karseboom-figuren' niets voor mij zijn/waren.

Het Baarnsch Lyceum, 1987

Het enige wat me echt is bijgebleven is de afkorting HKVDV van de heer Bos (economie).

Het enige wat me echt is bijgebleven is de afkorting HKVDV van de heer Bos (economie). Toch is de heer Bos een van mijn favoriete docenten gebleven, samen met Binnendijk en Oranje.

Het Baarnsch Lyceum, 1983

mir 1977 (aan elkaar) *** mail, dan een punt, met een com erachter.

mir 1977 (aan elkaar) *** mail, dan een punt, met een com erachter.... Werkweek Ardennen, havo 4. Absoluut mijn beste herrinnering! En uiteraard de vele eind-examenfeestjes ( met name bij Nynke!). Andere beste herinnering? dat we met de hele klas geslaagd waren (1995). Echt helemaal goed! Ook omdat dat geloof ik nog nooit voor was gekomen in de historie van de school. favoriete leraren????? Denk...denk...denk....ik weet in iedergeval wel wie er niet bij hoort en dat is Josje Meier. En die ouwe van wiskunde A ( grote, rode neus, pluishaar en zwarte sprieten uit zijn *********gint met een D, geloof ik). Daarnaast heb ik ook niet zo'n goede herrinnering aan mevr. Jonker. Doordat zij mij een 5 gaf voor wiskunde ( wegens chronische ongesteldheid en enkel-pijn) verloor ik een compensatiepunt, en bleef ik zitten.... Schooliefdes? heh...heh...heh...jeroen Dopppenberg, van havo 4. Duurde net zo lang, helaas. Sportprestaties? Uhm...schaam...schaam..ik zat liever in de zon. of op de bank...met name als we hockey hadden. vriendinnetjes? Nynke, Ilse, leonie, ....en de rest van 4 havo ( 1993-1994)

Het Baarnsch Lyceum, 1991

?