Het Amsterdams Lyceum (het Amsterdams)

Valeriusplein 15 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

1321 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Het Amsterdams Lyceum (het Amsterdams), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Het Amsterdams Lyceum (het Amsterdams) foto

Op Het Amsterdams Lyceum (het Amsterdams) vind je 94 klassenfoto’s en 1321 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb maar 2 jaar op deze school gezeten.

Heb maar 2 jaar op deze school gezeten. Door contacten met anderen (via de schoolbank) komen de herinneringen langzaam terug. Jos Blomkwist, Kommer Mutschelknauss, Tim de Heer, Willem Hondius, Sadie Cardozo, Monique de la Bey, Barbara ? (die gek was van de Monkeys) en met mij (ik op piano, zij op gitaar) in de aula "the house of the rising sun" speelde voor de hele school, brrrrrr. Ik heb nog eens 2 dagen doorgebracht in het Biologie practicum, kijkend naar afgehakte ape-armpjes, vanwege een ernstige misdaad (handtekening ouders vervalst). Yolande de Haas, haar ouders hadden een hotelletje achter het Marriott. De klassefeesten bij ons thuis, omdat we op het Marine-etablissement zo lekker veel ruimte hadden en herrie konden maken; met gekleure lampen en papieren bloemen aan de muur en Aretha Franklin schallend uit de luidsprekers. Wolkenland met nachtelijke escapades naar en van de jongens over en weer. Wanneer komt er eens een reünie????

Het Amsterdams Lyceum (het ..., 1969

De trip naar Londen.

De trip naar Londen. Ontzettend leuke tijd gehad op deze school. Leraren oa. de heren Truffino, Colle, Duivesteyn, Vagevuur, Boom, Visser, van Veen. Kijk op de klassenfoto voor de namen van klasgenoten.

Het Amsterdams Lyceum (het ..., 1986

Geweldige school.

Geweldige school. In '88 de Havo en in '90 het Atheneum afgerond. Leuke/mooie herinnerdingen: de Aula, Wolkenland en Parijs, thee in de pauze (toen nog in de kantine onder het terras), schoolonderzoeken voorbereiden door het eten van cheesburgers en het drinken van chocolademelk met Rick

Het Amsterdams Lyceum (het ..., 1986

?