Hervormde School Andelst

Kerkstraat in Zetten, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hervormde School Andelst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hervormde School Andelst foto

Op Hervormde School Andelst vind je 7 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben ik al zo oud ? 1964 lijkt al geen keuze meer in het uitklapschermpje.

Ben ik al zo oud ? 1964 lijkt al geen keuze meer in het uitklapschermpje. zat op deze school van 1964 tot 1970. Begonnen bij juffrouw Gerritsen en daarna bij mw. Breijl. Kort nog meester Verstegen. en 2 jaar bij meester W.P. Bos. Erg leuke herinneringen aan. Ook oude schoolfoto's. Enkele van mijn klasgenoten wonen nog in het dorp.

Hervormde School Andelst, 1967

Hennie van Ree Genoemde school Hervormde school Andelst moet zijn Onder de Linde in Andelst en niet onder de linde Herveld.

Hennie van Ree Genoemde school Hervormde school Andelst moet zijn Onder de Linde in Andelst en niet onder de linde Herveld.

Hervormde School Andelst, 1947

Heerlijke school met veel ruimte, grote handenarbeidzolder waar ook tafeltennis mogelijk was.

Heerlijke school met veel ruimte, grote handenarbeidzolder waar ook tafeltennis mogelijk was. Enthousiaste blokfluitgroep, veel extra apparatuur door oud-papier inzamelen. Schoolkamp voor de hoogste klassen in Doornspijk. Kerstvieringen in de aula van de technische school en in de Hervormde Kerk. Fijne omgeving om in te wonen. Geboorte van onze zonen Jacco en Koert. Laatste jaar met studieverlof naar Nijmegen en tegelijk handenarbeidles geven op de mavo in Zetten.

Hervormde School Andelst, 1972

?