Ontdek PLUS

Hervormde MULO

Grenulaan in Terneuzen, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hervormde MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hervormde MULO foto

Op Hervormde MULO vind je 18 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weinig, of het moest het sjouwen van kolen zijn naar de bovenwoning van de directeur , meester de Vast, die overigens elke morgen zijn wandelronde maakte over de Schependijk uit gezondheidsoverwegingen.

Weinig, of het moest het sjouwen van kolen zijn naar de bovenwoning van de directeur , meester de Vast, die overigens elke morgen zijn wandelronde maakte over de Schependijk uit gezondheidsoverwegingen. Verder les gehad van de heren Kolijn, Luteijn, Hanegraaf (nu dominee), de Boer, Meeuwsen en de dames Versluis (Sanne) en de Putter (Puttertje). Toch 1 goede herinnering: de eindexamenfeesten in 1965. In dat jaar ben ik naar het atheneum gegaan van het PHL in Terneuzen.

Hervormde MULO, 1960

"Wat hebt gij dat gij niet hebt ontvangen?" stond op een tegeltableau in de gang.

"Wat hebt gij dat gij niet hebt ontvangen?" stond op een tegeltableau in de gang. Als sommige kwajongens in de winter plastic op de kachel legden, dan siste dat zo lekker. Ik herinner me nog Hanekamp (Engels), Luteijn (boekhouden), juffr. Versluis (Frans), juff. De Putter (Nederlands). Het was een kleine overzichtelijke school die aan de achterkant overliep in de Jozinaschool. Tussen de middag liepen we altijd op de Schependijk. Ik herinner me nog dat we een keer naar de zonsverduistering stonden te kijken door meegebrachte negatiefjes. Meneer De Vast, het hoofd, vond dat ik wel naar de HBS kon; daarom ben ik na de eerste klas er af gegaan. O ja, hij noemde ons vaak "addergebroed" en daar begreep ik toen niks van.

Hervormde MULO, 1960

was mij een beetje te christelijk.

was mij een beetje te christelijk. kreeg ongeloofelijk vaak op m'n falie. zelfs lang haar was daar toen nog verboden. de directeur gaf mij toen het advies om na pasen maar niet meer terug naar school te komen.

Hervormde MULO, 1968