Hervormde Ds.R.P.A Rutgersschool

Jan Tooropstraat 30a in Katwijk, ( Toon op kaart )

205 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hervormde Ds.R.P.A Rutgersschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hervormde Ds.R.P.A Rutgersschool foto

Op Hervormde Ds.R.P.A Rutgersschool vind je 27 klassenfoto’s en 205 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad op school, in groep 8 met alleen onze klas en Mr Guyt naar burgers dierenpark, met de trein, dat vond ik toch wel heel leuk.

Leuke tijd gehad op school, in groep 8 met alleen onze klas en Mr Guyt naar burgers dierenpark, met de trein, dat vond ik toch wel heel leuk. Veel vriendinnetjes op deze school gehad, zoals Corinda de Vreugd (ik ben best benieuwd hoe het met haar is, ik loop bijna dagelijks langs haar ouderlijk huis om mijn dochtertje naar school te brengen) om er nu maar even 1 te noemen, maar er waren er nog veel meer. Als je me wilt bereiken, stuur dan je bericht naar esther.hoek op accesforall.(nl)

Hervormde Ds.R.P.A Rutgerss..., 1983

Heb altijd een hekel gehad aan het fenomeen "school", maar vond achteraf deze school het leukst.

Heb altijd een hekel gehad aan het fenomeen "school", maar vond achteraf deze school het leukst. Vooral het zesde jaar bij Meester Guyt...Veel leuke herinneringen aan.

Hervormde Ds.R.P.A Rutgerss..., 1973

Leuke herinneringen heb ik aan meester en juf van der Hucht Hij kon heel slecht orde houden, maar als hij ging vertellen, was het muisstil.

Leuke herinneringen heb ik aan meester en juf van der Hucht Hij kon heel slecht orde houden, maar als hij ging vertellen, was het muisstil. Ook met meester Jan Vink, naar wie je ademloos luisterde als hij z'n verhaal over Dick Trom vervolgde.

Hervormde Ds.R.P.A Rutgerss..., 1957