Hervormde basisschool Onze Wereld

Pyramidedreef 2 in Utrecht, ( Toon op kaart )

136 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Hervormde basisschool Onze Wereld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 28
  • Schoolgenoten 136

Op Hervormde basisschool Onze Wereld vind je 28 klassenfoto’s en 136 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 117

Mijn meester uit de derde klas...

Mijn meester uit de derde klas (naam vergeten) Juffrouw de Leur, Meester van den Brink. De juffrouw die ging emigreren naar Madagaskar was juf v.d. Boom. Ik was altijd erg gecharmeerd van Rene v.d. Berg, waar ik ook mee op de middelbare school heb gezeten. Lia Schuurman, Ilse v.d. Laan, Albert Overbeek dat zijn toch wel de namen die mij het meest bij zijn gebleven. Mijn zus Tineke heeft ook op Onze Wereld gezeten en was gek van juf de Leur! Leuk om haar hier te zien.

2002, Deleted

vooral meester Beekman en juff...

vooral meester Beekman en juffrouw de Leur.Waar zijn de rest van die leuke leerlingen gebleven.Ik zoek nog Desiree Zwezerijnen, Eline Terpstra,en dan alle leuke jongens natuurlijk:)

2002, petra

Goede herinneringen aan Huib B...

Goede herinneringen aan Huib Bal, meester van Zelm en juffrouw van Hessen, de musical koeken voor de koning en Oldenbroek.

2002, Josee
?