Hervormde basisschool Onze Wereld

Pyramidedreef 2 in Utrecht, ( Toon op kaart )

135 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hervormde basisschool Onze Wereld, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hervormde basisschool Onze Wereld foto

Op Hervormde basisschool Onze Wereld vind je 28 klassenfoto’s en 135 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn meester uit de derde klas (naam vergeten) Juffrouw de Leur, Meester van den Brink.

Mijn meester uit de derde klas (naam vergeten) Juffrouw de Leur, Meester van den Brink. De juffrouw die ging emigreren naar Madagaskar was juf v.d. Boom. Ik was altijd erg gecharmeerd van Rene v.d. Berg, waar ik ook mee op de middelbare school heb gezeten. Lia Schuurman, Ilse v.d. Laan, Albert Overbeek dat zijn toch wel de namen die mij het meest bij zijn gebleven. Mijn zus Tineke heeft ook op Onze Wereld gezeten en was gek van juf de Leur! Leuk om haar hier te zien.

Hervormde basisschool Onze ..., 1967

vooral meester Beekman en juffrouw de Leur.

vooral meester Beekman en juffrouw de Leur.Waar zijn de rest van die leuke leerlingen gebleven.Ik zoek nog Desiree Zwezerijnen, Eline Terpstra,en dan alle leuke jongens natuurlijk:)

Hervormde basisschool Onze ..., 1966

Goede herinneringen aan Huib Bal, meester van Zelm en juffrouw van Hessen, de musical koeken voor de koning en Oldenbroek.

Goede herinneringen aan Huib Bal, meester van Zelm en juffrouw van Hessen, de musical koeken voor de koning en Oldenbroek.

Hervormde basisschool Onze ..., 1974

?