Herv Pedagogische Akademie

Plantage Middenlaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

212 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Herv Pedagogische Akademie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Herv Pedagogische Akademie foto

Op Herv Pedagogische Akademie vind je 26 klassenfoto’s en 212 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Woortman was als een student.

Woortman was als een student. Studiegenoten Theo Veltkamp, Peter Koch en Alain Bains en vele anderen.

Herv Pedagogische Akademie, 1969

Een geweldig leuke en gezellige groep waar ik met veel plezier aan terugdenk.

Een geweldig leuke en gezellige groep waar ik met veel plezier aan terugdenk. Namen die ik nog weet en waar ik ook dierbare herinneringen aan bewaar: Ron Heinrich, Elly Bergen, Ad Smit, de broers Jan en Ad Disveld, Rien Nederlof, Ina, Hans Wierda, Eveline, Pieter-Jan Rijpstra, Johan Reinders, Geertje, Tineke Breijer, Wilma Nederlof... eh... en nog een heleboel gezichten die ik wel voor de geest heb, maar waarvan de naam me nu even niet te binnen schiet. Wordt dus waarschijnlijk/hopelijk vervolgd .

Herv Pedagogische Akademie, 1972

4/5 HAVO en beroepsopleiding ge daan Geweldige tijd.

4/5 HAVO en beroepsopleiding ge daan Geweldige tijd. De v.d Molen-boys. Thee drinken bij Emma Peel en in de 3de klas in de kleine vakantie naar Texel. Namen: Hans Winkel/keizen, Frank de Wit, Cees de Groot, Geesje, Wout, Annelies, Astrid, Ernst.

Herv Pedagogische Akademie, 1968