Herv Pedagogische Akademie

Plantage Middenlaan in Amsterdam, ( Toon op kaart )

214 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Herv Pedagogische Akademie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 214

Op Herv Pedagogische Akademie vind je 26 klassenfoto’s en 214 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 178

Woortman was als een student. ...

Woortman was als een student. Studiegenoten Theo Veltkamp, Peter Koch en Alain Bains en vele anderen.

2002, Deleted

Een geweldig leuke en gezellig...

Een geweldig leuke en gezellige groep waar ik met veel plezier aan terugdenk. Namen die ik nog weet en waar ik ook dierbare herinneringen aan bewaar: Ron Heinrich, Elly Bergen, Ad Smit, de broers Jan en Ad Disveld, Rien Nederlof, Ina, Hans Wierda, Eveline, Pieter-Jan Rijpstra, Johan Reinders, Geertje, Tineke Breijer, Wilma Nederlof... eh... en nog een heleboel gezichten die ik wel voor de geest heb, maar waarvan de naam me nu even niet te binnen schiet. Wordt dus waarschijnlijk/hopelijk vervolgd .

2002, Arnoud

4/5 HAVO en beroepsopleiding g...

4/5 HAVO en beroepsopleiding ge daan Geweldige tijd. De v.d Molen-boys. Thee drinken bij Emma Peel en in de 3de klas in de kleine vakantie naar Texel. Namen: Hans Winkel/keizen, Frank de Wit, Cees de Groot, Geesje, Wout, Annelies, Astrid, Ernst.

2003, Deleted
?