Hertoginne van Brabantschool

Wolvenring in Breda, ( Toon op kaart )

265 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hertoginne van Brabantschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hertoginne van Brabantschool foto

Op Hertoginne van Brabantschool vind je 75 klassenfoto’s en 265 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben pas in de vierde klas op school gekomen.

Ik ben pas in de vierde klas op school gekomen.Bij jufr.van Gorp,daarna de vijfde klas bij van Oers,die leek een beetje op Barney van de flintstones. Ben in de vijfde blijven zitten en had toen Soeterboek de kontkrabber.Zat in de klas met de broertjes Hartmans en Bert van der Steen en woonde vlakbij in de Karbouwstraat.

Hertoginne van Brabantschool, 1965

Heel veel leuke herinneringen.

Heel veel leuke herinneringen. Leraren: Van Opstal, Van Oers, juffrouw Aarts, wie helpt me verder op weg? :) Lijkt me leuk wat van anderen te horen! Groetjes

Hertoginne van Brabantschool, 1975

Woonde 17 jaar naast de school (gebouw van 4 tm 6e klas!) op Wolvenring 31 Keek uit op schoolplein, Markuskerk Michaelkerk Juffen van Gils, Leyten, van Laarhoven (3 en 4) meesters van Oers en Sio, maar ook Soeterboek, Coenen,.

Woonde 17 jaar naast de school (gebouw van 4 tm 6e klas!) op Wolvenring 31 Keek uit op schoolplein, Markuskerk Michaelkerk Juffen van Gils, Leyten, van Laarhoven (3 en 4) meesters van Oers en Sio, maar ook Soeterboek, Coenen,

Hertoginne van Brabantschool, 1963

?