herman gorter school

dollardstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van herman gorter school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 30
  • Schoolgenoten 225

Op herman gorter school vind je 30 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 155

Favoriete herinneringen zijn h...

Favoriete herinneringen zijn het grote veld bij de school waar we dagelijks voetbalden, de verhalen van meester de Boer, en mijn medeleerlingen. Ik kan me zoveel mensen nog zo goed herinneren o.a. Erwin, Olav, Gert Jan, Cindy, Linda, Angelique enz. Het lijkt me leuk eens wat van jullie te horen!!

2002, Simon

Leraren: Bijlsma, een Engelse ...

Leraren: Bijlsma, een Engelse Juf, de Vries, Max ..... Leerlingen: (alle klassen)Anja van de Hessenweg,Coby Klee,Alie, Betina Ledder,Janet,Edu van de Kooij(Evert),Hetty Versteeg,Ron Mulder,Albert van der Woude,Ivo Bos,Ronnie te Kulve,Jack.

2002, Deleted

Het was vooral een leuke gezel...

Het was vooral een leuke gezellige kleine klas. We waren met zijn 17-en en daarvan waren maar 4 meisjes. Heel leuk. En ook het leuke contact met de meesters (bv De Boer) en de juffen. Hele leuke tijd. En zoveel namen nog die ik weet. Simon, Erwin, Olav, Gert Jan, Pudding (sorry, hihi), Manolito, Cindy, Linda en Jolanda. Vincent niet te vergeten. En ik was altijd wel weg van Johnny. Ik zou het heel leuk vinden weer eens met wat mensen contact te hebben.

2002, Angélique
?