Henriette Roland Holstschool

Diamantlaan in Groningen, ( Toon op kaart )

237 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Henriette Roland Holstschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Henriette Roland Holstschool foto

Op Henriette Roland Holstschool vind je 52 klassenfoto’s en 237 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinneringen aan HRH: Met z'n allen arm in arm de europa cups vieren.

Herinneringen aan HRH: Met z'n allen arm in arm de europa cups vieren. Overlopertje, het betonnen gedrocht waaraan menigeen verwondingen opliep. De eeuwige rivaliteit met de Sjalo(o)m-school. De ruzie van Herbert met Paul de Vries die in de vijver eindigde. Amon die meneer Lubbers sloeg, omdat Lubbers een zak chips afpakte. Elke dag maar weer voetballen op het veldje tussen de HRH en Sjalo(o)m. En natuurlijk de schoolreis naar Grouw met de knuffelhoek

Henriette Roland Holstschool, 1969

De lessen in de noodlokalen waren erg leuk, speciaal plekje.

De lessen in de noodlokalen waren erg leuk, speciaal plekje. Overlopertje en vrijdag's optreden voor de kleuters. Musical met vooral mijn optreden met Addy (Adriana) Spooky en Sue en dubbel dikke mien!

Henriette Roland Holstschool, 1969

Ik heb hier van klas 1 tot klas 4 gezeten.

Ik heb hier van klas 1 tot klas 4 gezeten. Namen die ik nog ken: Juf willeke en juf Astrid. Zie wel eens bekenden hier op de site staan. Binnenkort een reunie? Zou dan eindjaar 1983 moeten zijn denk ik. Namen die ik nog ken Arjan , Bert, Rene (op Terschelling nog eens gezien) , Erik, Peter ( nog een keer tegengekomen, was toen taxichauffeur in Groningen).

Henriette Roland Holstschool, 1977

?