Henricus MAVO

Schimmelpennickstraat in Heerlen, ( Toon op kaart )

418 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Henricus MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Henricus MAVO foto

Op Henricus MAVO vind je 22 klassenfoto’s en 418 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geweldige tijd.

Geweldige tijd. Vorage (Ned.) met zijn sinterklaasvieringen, Simons,Groteclaes,Bauer,Heijnens (de geweldige leraar Engels), v.d. Linden en Vroomen met hun succesvolle sportschoolteams, fantastisch toernooien gespeeld. Wiskundeleraar Maassen die wel eens iemand hardhandig de klas uitgooide. Klasgenoten:Cor van Kan,Hub Ortmans, Egid Kiesouw,Areana Belfi,Ellen Smeets,Leon Frijns,Georgy Vodegel, Richard Vervoort

Henricus MAVO, 1976

Ik was het meisje van boven de Moerdijk.

Ik was het meisje van boven de Moerdijk. Vriendinnen met Anita, Lindie. Lucienne en Karin. Mijn e-mail adres ********************

Henricus MAVO, 1975

Je houdt het niet meer voor mogelijk maar in mijn tijd lag op zaterdagochtend (!) na de pauze de hele school op de vloer om de zwarte strepen van het lichte linoleum te "cleaneren".

Je houdt het niet meer voor mogelijk maar in mijn tijd lag op zaterdagochtend (!) na de pauze de hele school op de vloer om de zwarte strepen van het lichte linoleum te "cleaneren". Dat alles na het stichtend woord van directeur Grootjans waarin het thema van schriftlezingen in de zondagse kerkdienst werd toegelicht via de interne geluidsinstallatie.

Henricus MAVO, 1962

?