Henri Dunantschool

Henri Dunantstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

334 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Henri Dunantschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Henri Dunantschool foto

Op Henri Dunantschool vind je 56 klassenfoto’s en 334 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn aller mooiste herrinnering is.

Mijn aller mooiste herrinnering is........ Carla rustenburg,,,,,,,groetjes jan

Henri Dunantschool, 1964

5 jaartjes.

5 jaartjes. Meneer Briksma kan ik me nog herinneren.

Henri Dunantschool, 1979

Ik herinner me nog de bloembollen tentoonstelling waar altijd prijzen gegeven werden voor de mooiste bollen, die je de hele winter thuis het liefst de grond uit gepraat had.

Ik herinner me nog de bloembollen tentoonstelling waar altijd prijzen gegeven werden voor de mooiste bollen, die je de hele winter thuis het liefst de grond uit gepraat had. Ook de bijbellessen, de schooltandarts, de franse les na schooltijd. Ook mevrouw Van Straaten die een gehandicapte zoon had, die altijd legpuzzels maakte voor de klas. En een gymleraar die alle meiden gympie noemden en waar ik de werkelijke naam van vergeten ben. We zaten volgens mij met hele klassen meiden tegelijk achter hem aan en hij bloosde bij alles wat je tegen hem zei. Wat zal die man zich af en toe ongemakkelijk gevoeld hebben. Waar ik met heel veel plezier aan terugdenk is de reunie van de zesde klas die we nu al weer zo'n 15 jaar geleden denk ik gehad hebben in een wijnproeflokaal in Amsterdam. Bijna de hele klas was aanwezig. Ik zal beide klassen foto's op het net zetten. Heel leuk om op deze manier weer eens e.e.a. van iedereen te lezen.

Henri Dunantschool, 1961

?