Hengelose Esschool

Beukweg in Hengelo, ( Toon op kaart )

177 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hengelose Esschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hengelose Esschool foto

Op Hengelose Esschool vind je 29 klassenfoto’s en 177 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffrouw groothof (kleuterschool) hetty pool (wij zijn beiden later ge-emigreerd, wij naar canada, zij naar australie of nieuw zeeland) .

juffrouw groothof (kleuterschool) hetty pool (wij zijn beiden later ge-emigreerd, wij naar canada, zij naar australie of nieuw zeeland)

Hengelose Esschool, 1952

Net als Greet Schuurhuis (toen Gerritsen en m'n nichtje) juffrouw Groothof, hoofd van de kleuterschool.

Net als Greet Schuurhuis (toen Gerritsen en m'n nichtje) juffrouw Groothof, hoofd van de kleuterschool. Mijnheer De Jong van de lagere school en mijnheer Burghardt, hoofd van de lagere school en later leraar aan de MTS. De sport op die school (van dhr Wilmink) vond ik erg goed en in 't bijzonder de handbaltournooien. Ook de schoolreisjes waren altijd goed georganiseerd. Ik herinner me nog goed, het meerdaagse verblijf op de "Breckelenkamp" en in Lochem. Namen, die me nog voor de geest staan zijn Mariet ter Stege (later de Boer), Lammert ..... , Gijs Maassen van de Brink, Edith ter Waarbeek. Ronnie Kamst was en is nog steeds een vriend van me. Hij woont nog steeds in Hengelo. Er schieten me vast nog wel meer te binnen, als ik de foto's bekijk, maar dat komt dan later wel. Tja, je wordt (wat) ouder hè! :-)

Hengelose Esschool, 1952

Namen van meesters en juffen die me te binnenschieten zijn: Juffrouw Kasteel, Grevelinge, Sluiters?; Meester de Jong, Fuhglistaler, Meneer Roorda.

Namen van meesters en juffen die me te binnenschieten zijn: Juffrouw Kasteel, Grevelinge, Sluiters?; Meester de Jong, Fuhglistaler, Meneer Roorda. "De Opleidingsrij". Leerlingen: Ineke Nachtegaal, Aard en Wim Berghorst, Wilma Bos als eerste opwelling.

Hengelose Esschool, 1958

?