Hengelose Esschool

Beukweg in Hengelo, ( Toon op kaart )

176 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Hengelose Esschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 29
  • Schoolgenoten 176

Op Hengelose Esschool vind je 29 klassenfoto’s en 176 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 114

juffrouw groothof (kleuterscho...

juffrouw groothof (kleuterschool) hetty pool (wij zijn beiden later ge-emigreerd, wij naar canada, zij naar australie of nieuw zeeland)

2002, Deleted

Net als Greet Schuurhuis (toen...

Net als Greet Schuurhuis (toen Gerritsen en m'n nichtje) juffrouw Groothof, hoofd van de kleuterschool. Mijnheer De Jong van de lagere school en mijnheer Burghardt, hoofd van de lagere school en later leraar aan de MTS. De sport op die school (van dhr Wilmink) vond ik erg goed en in 't bijzonder de handbaltournooien. Ook de schoolreisjes waren altijd goed georganiseerd. Ik herinner me nog goed, het meerdaagse verblijf op de "Breckelenkamp" en in Lochem. Namen, die me nog voor de geest staan zijn Mariet ter Stege (later de Boer), Lammert ..... , Gijs Maassen van de Brink, Edith ter Waarbeek. Ronnie Kamst was en is nog steeds een vriend van me. Hij woont nog steeds in Hengelo. Er schieten me vast nog wel meer te binnen, als ik de foto's bekijk, maar dat komt dan later wel. Tja, je wordt (wat) ouder hè! :-)

2002, Henk

Namen van meesters en juffen d...

Namen van meesters en juffen die me te binnenschieten zijn: Juffrouw Kasteel, Grevelinge, Sluiters?; Meester de Jong, Fuhglistaler, Meneer Roorda. "De Opleidingsrij". Leerlingen: Ineke Nachtegaal, Aard en Wim Berghorst, Wilma Bos als eerste opwelling.

2003, Deleted
?