H.Engelbewaarder kleuterschool

Beversbergweg in Gulpen, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van H.Engelbewaarder kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

H.Engelbewaarder kleuterschool foto

Op H.Engelbewaarder kleuterschool vind je 2 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nog uit de oude doos een foto van kleuterschool 1956 gevonden (met non).

Nog uit de oude doos een foto van kleuterschool 1956 gevonden (met non)

H.Engelbewaarder kleuterschool, 1955

Ik kan me van deze school nog goed herinneren dat je een lang stijl paadje op moest lopen en dat er skelters, steps etc.

Ik kan me van deze school nog goed herinneren dat je een lang stijl paadje op moest lopen en dat er skelters, steps etc. buiten stonden met buitenspelen. Achter de school was er een beukenboom en die verloor natuurlijk nootjes. Ik ging toen erg veel om met Adria Kroes van de slager in de dorpstraat en met Tessa Ruijpers. Mijn moeder werkte bij die slager en tussen de middag gingen we daar dan eten. We hadden als juf Ria. Deze heb ik toevallig laatst nog gezien. Ze woont nog steeds in dat mooie grote vrijstaande huis in Gulpen. Ik weet nog goed dat als er een kind had overgegeven, dat er dan iemand buiten in de zandbak een emmertje zand moest gaan halen voor op de rotzooi te leggen. Dit absorbeerde natuurlijk goed. Op een goede/slechte dag lagen er soms wel 6 van die hoopjes "zand" hahaha.

H.Engelbewaarder kleuterschool, 1980

lang geleden.

lang geleden. Ik weet alleen dat wij slotjes over onze schoenen moesten aantrekken. Tjee wat een gedoe.

H.Engelbewaarder kleuterschool, 1969

?