Hendrik Wester mavo (voorheen mulo)

Parkweg in Groningen, ( Toon op kaart )

407 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hendrik Wester mavo (voorheen mulo), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hendrik Wester mavo (voorheen mulo) foto

Op Hendrik Wester mavo (voorheen mulo) vind je 91 klassenfoto’s en 407 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Terpstra+Franse les, Zwanepol+schaken, te weinig gedaan maar toch nog goed gekomen:).

Juf Terpstra+Franse les, Zwanepol+schaken, te weinig gedaan maar toch nog goed gekomen:)

Hendrik Wester mavo (voorhe..., 1968

juf Terpstra, Jonker, Schat, Bijsterbosch, Streuper, juf Koekelapper (?), Seret, Zwanepol, Kappen, Bobo, juf Donleben, juf Slump.

juf Terpstra, Jonker, Schat, Bijsterbosch, Streuper, juf Koekelapper (?), Seret, Zwanepol, Kappen, Bobo, juf Donleben, juf Slump

Hendrik Wester mavo (voorhe..., 1973

Van een vrije lagere school, naar een strenge ietwat ouderwets ingestelde middelbare school.

Van een vrije lagere school, naar een strenge ietwat ouderwets ingestelde middelbare school. "Colditz" noemden de meeste leerlingen het en daar leek het ook enigszins op. Heb er in ieder geval veel geleerd van de volgende docenten : mw. Terpstra (Frans), dhr. Schat (Nederlands), mw. Bootsman (Engels), mw. Vessies- Cuijpers (biologie), mw. Donleben (Nederlands). Kwam later goed van pas op het Heymanscollege. Een enkel goed en fijn moment heb ik en vele anderen met mij, beleefd in Parijs alwaar de werkweek zich afspeelde. Vooral de busreis heen & terug met de eindeloze gezangen ( Ow, Waterlooplein....tadadadadah) kan ik me als de dag van gisteren nog herinneren. Meneer Zwanepol wist een juiste imitatie van Afric Simone in het gangpad te voorschijn te toveren !! Carla Bakker lag helemaal in een deuk weet ik mij te herinneren. We noemden ons 'schaakwonder' daarna dan ook: RAMAYA. Wat ik me voorts weet te herinneren is het opvliegende karakter van de North State rokende Douwe van den Berg. Ik was best wel bang als hij er iemand letterlijk en figuurlijk uitschopte ! Het relaxte gedrag van meneer Vissering (tekenen). Toen ik mijn diploma ( ik had per ongeluk het diploma van Janet Everts aan de mijne geplakt gekregen!)kon ophalen, fluisterde hij wel iets in mijn richting van:'wat jammer dat je er 5 jaar over hebt moeten doen met zo'n cijferlijst' en dat maakte toch heel wat goed. Een werkelijk drama was de wekelijkse handwerkles van Juf Koekebacker voor mij. Ik kan en kon er echt niets van en had er ook geen geduld voor. Ik had liever handenarbeid van meneer Streuper gehad denk ik. Maar het is allemaal wel goed gekomen met me (althans dat vind ik zelf hihihi).

Hendrik Wester mavo (voorhe..., 1971

?