Hendrik Piersonschool (VSO)

Gijzenveltplantsoen in IJmuiden, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hendrik Piersonschool (VSO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 32

Op Hendrik Piersonschool (VSO) vind je 4 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 41

met esther kimman ronald wensi...

met esther kimman ronald wensink en erwin floris en richard van dorp het was een leuke tijd

2004, Deleted

ik heb samen met jan stolk rem...

ik heb samen met jan stolk remco groot marco buis en pieter swiezerijn ellie boontjes en nog meer mensen opschoolgezeten en kon heel goed op schieten met dhr reinders en vond schotvanger wel aardig en ik zat in kantoor en winkel en wou heel graag de technische kant op maar dat was alleen voor jongens weggelegen ik vond ago er leuk en de heer joritsma wel een goed leerkracht en vond het verschrikkelijk toen reinders van school ging ik ben nu moeder van een zoontje van 3jaar en woon samen en soms mis ik de mensen wel met wie ik op school heb gezeten en die ik van school ken

2004, Deleted

ik woonde des tijds in het vin...

ik woonde des tijds in het vinkennest en zat op school met jan stolk en samantha pieter swiezerijn marco buis conny ik heb een leuke tijd gehad,echt veel gelachen en dingen geleerd ik zou ze best allemaal weer een x willen ontmoeten!!!

2004, Deleted
?