Hendrick Backers-school

Veurstraat 3 (7) in Rotterdam, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Hendrick Backers-school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 28
  • Schoolgenoten 114

Op Hendrick Backers-school vind je 28 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 95

Ik heb alleen het zesde jaar o...

Ik heb alleen het zesde jaar op deze school meegemaakt. Het was toen nog een jongensschool, de meisjes school zat er pal naast.

2003, Pieter

meneer Hendricks in klas 4, m...

meneer Hendricks in klas 4, meneer Pollée met z'n vuurrode kop in klas 5, meneer Van de Kleij (hoofd) in klas 6. conciërge meneer Smulders

2003, Sjef

Aan het hoofd van school stond...

Aan het hoofd van school stond de hr. Berendsen. In de Hal van de school hing een portret van Julius Caesar. Hij wilde daarop lijken! In de eerste klas gaf juffrouw Heeren les, in de tweede hr. Overmaat. In de vijfde klas gaf hr. Kleine les. Die was vreselijk streng. De zesde klas was gesplitst, 6a voor jongens, die niet zo slim waren en naar de ambachtschool zouden gaan, 6b voor jongens, die naar het Franciscuscollege zouden gaan. In die klas 6b, zaten de jongens van wat beter milieu. Ik zat helaas in 6a!!

2003, Bill
?