Helicon Opleiding

Laarweg 2a in Arnhem, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Helicon Opleiding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 44

Op Helicon Opleiding vind je 0 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 19

Hier heb ik de opleiding Bos- ...

Hier heb ik de opleiding Bos- en Natuurbeheer gevolgd (v2vb). Van 1998-2000. Was een leuke opleiding. De school vond ik ook zeer relaxed. Er hing (bijna) altijd een gezellige sfeer. De praktijkweken op IPC waren altijd goed geslaagd. De praktijkweek in een bungalowpark in Zeewolde was ook zeer geslaagd. Na een voettocht naar Zeewolde was daar niet veel te beleven maar zelf hebben we er een gezellige avond van gemaakt. Momenteel ben ik niet werkzaam in de bos of natuurbeheer. Ik ben beleidsmedewerker speel- en groenvoorzieningen bij een gemeente. Dit bevalt me prima. Verder hoop ik nog eens oude klasgenoten te spreken. Paar jaar terug was een reunie en dat was leuk om een aantal mensen weer eens te spreken. In 2000 een excursie naar het oerbos Bialowieza in Polen gedaan. Dit was supertof.

2003, Claudia

Natuurlijk alle praktijk gedee...

Natuurlijk alle praktijk gedeeltes en stages, maar het meest leuke het samen zijn en werken met je klasgenoten. V1Vb/V2Vb/V3Vb Veel mee gemaakt en geleerd van het studentenleven. Soms twijfel ik nog of ik te vroeg ermee gestopt ben...... Maar alles, op kamers wonen op de Grote Durk 23-1, in de studenten straat altijd gezellig. Samen voetballen met de buren en klasgenoten. Heb er nog veel vrienden aan overgehouden en hoop dat toch nog zo te houden.(Zo lang mogelijk) Ik heb hier in Arnhem ook mijn rijbewijs gehaald en ja die huisgenoten: SASKIA (uit Barnyveld), BUURMAN-BAS(HOLMAAT uit Wateringen), GARIBALDIE (Garbrand de Fries, MARAGA (lekker-blond uit Arnhem of het plekje ervoor met de trein vanuit A'dam) Daarna ipv Bas- Urkenaar ..ken even niet op z'n naam komen, daarna André Verhoef uit A'dam ipv garibaldie. André had ook bij in de klas gezeten op de HAVO bij hem had ook nog even "muis" gewoond. En voor SASKia... PATS B-ha, Annette Poels die dit jaar is afgestudeerd en waarschijnlijk ook de Durk zal gaan verlaten. De laatste van de mensen waar ik bij in huis heb gewoond. Kijk mog regelmatig naar de foto's !!!! SUPER : )

2003, Deleted

Voor alleen de woensdagen dat ...

Voor alleen de woensdagen dat ik hier zat heb ik het best naar mijn zin gehad. Marcel lankrijer, egbert sportel en de rest van de deeltijdopleiding MKB bedankt voor de leuke tijd, hopelijk zien we elkaar nog eens.

2003, Deleted
?