heilige geest

o.l vrouwe straat in Kerkrade, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van heilige geest, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

heilige geest foto

Op heilige geest vind je 21 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

als enige jongen op school.

als enige jongen op school

heilige geest, 1971

Toen ik me hier aanmelde stonden er nog niet veel mensen op.

Toen ik me hier aanmelde stonden er nog niet veel mensen op. Maar naarmate de groep groeit valt me ook vanzelf steeds meer in over vroeger. Natuurlijk de verhalen van Cals en Juf Franssen waren in mijn tijd niet anders. Juf Buck? de aardrijkskunde juf. En vooral de juf van de inhaaluren. Hoe heet de tekenleraar ook alweer? Hele aardige man, TE aardig voor ons. Vergeet niet ons aller Amkreutz. Ik voeg over een tijdje wel weer wat info toe. Groetjes allemaal

heilige geest, 1974

mavo:hetzelfde gebouw, een verdieping hoger nu echter en veel minder nonnen! Juffrouw Franssen en het 10 minuten voorlezen in engels als we `lief` waren.

mavo:hetzelfde gebouw, een verdieping hoger nu echter en veel minder nonnen! Juffrouw Franssen en het 10 minuten voorlezen in engels als we `lief` waren. Juffrouw Buck bleek echt lang niet zo leuk als altijd verwacht! dhr.Calls met zijn oorlogstrauma`s! en Dhr.Koomen, de kilometervreter en kucher en de persiflage hierop door Pietje Sullot in een musical!

heilige geest, 1972

?