Heilige Familieschool

Binnenstad in Terneuzen, ( Toon op kaart )

152 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heilige Familieschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 24
  • Schoolgenoten 152

Op Heilige Familieschool vind je 24 klassenfoto’s en 152 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 93

Ik zou erg graag willen weten ...

Ik zou erg graag willen weten of er iemand is die een klassefoto van mijn klas heeft, evt. met alle bijbehorende namen. Een aantal kan ik me er nog wel herinneren: Harold van den Hemel, Ronald Vercauteren, Theo Baert, Vincent Giele, Ronald(?) Pichal, Namen van onderwijzers en onderwijzeressen: "Juffen" Vercauteren en Kerckhaert en de meesters Van der Veeken, Van de Rijt. En natuurlijk was er mevrouw De Roo!

2003, Deleted

mevrouw de roo een schat ik ha...

mevrouw de roo een schat ik had veel problemen metjuf d'hert wat een moeilijk mens die onderscheid maakte tussen leerlingen.veel ruzie gehad maar wel erg gezellig.er staat een foto van onze klas en school in het boek van terneuzen.

2003, Deleted

De handenarbeid op zolder,scho...

De handenarbeid op zolder,school-tv kijken op zolder. De verjaardagen van de leraren,..ook op zolder. De zolder herinner ik me als een plek waar alleen maar leuke dingen werden gedaan. De schoolkampen naar Maldegem. Het hele eind op de fiets. Als kind nooit bij stil gestaan dat het best wel ver fietsen was. Maar het was altijd ontzettend leuk.

2003, Regina
?