Heilig Hartschool

Van Almondepad in Breda, ( Toon op kaart )

204 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heilig Hartschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heilig Hartschool foto

Op Heilig Hartschool vind je 38 klassenfoto’s en 204 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Willems met haar traporgeltje; het Heilig Hartkoor (de repetities in de ernaastgelegen kleuterschool in de middagpauzes).

Juffrouw Willems met haar traporgeltje; het Heilig Hartkoor (de repetities in de ernaastgelegen kleuterschool in de middagpauzes). Als onderwijzers herinner ik me de heren van Boxel, van der Mast, van Dongen en Hendrikx.

Heilig Hartschool, 1975

Juf Tromp.

Juf Tromp. Het heilig hart koor

Heilig Hartschool, 1957

Meneer Van der Mast, meneer Hendrikx, meneer Van Boxel (met zijn standaardgrapje "We zijn geen familie, want jouw moeder heet Van Boxtel") .

Meneer Van der Mast, meneer Hendrikx, meneer Van Boxel (met zijn standaardgrapje "We zijn geen familie, want jouw moeder heet Van Boxtel") ... Mooie herinneringen, met name aan het laatste jaar en het eindfeest. Een heerlijke school ook om in de middagpauze in rond te dwalen. In de kelder kon je via een stortgat in de catacomben van de naastgelegen Heilig Hart-kerk gaan. Daar hebben we het survival uitgevonden.

Heilig Hartschool, 1971

?