Heilig Hart school

Notaris Ruttenlaan 17 in Heythuysen, ( Toon op kaart )

114 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heilig Hart school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heilig Hart school foto

Op Heilig Hart school vind je 24 klassenfoto’s en 114 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de beukenboom, en het handenarbeid lokaal Ik ben vertrokken aan het einde van de vijfde klas, maar heb een geweldige tijd op deze school gehad.

de beukenboom, en het handenarbeid lokaal Ik ben vertrokken aan het einde van de vijfde klas, maar heb een geweldige tijd op deze school gehad. Ik houd me aanbevolen voor een reunie.

Heilig Hart school, 1979

Brr.

Brr..da's lang geleden! Veel leuke herinneringen aan deze school...ook minder leuke..de verplichte schoolmelk! Vies! Dankzij deze verplichte schoolmelk heb ik nog steeds een aversie tegen melk. De 6e klas...experiment door samen te gaan met de 5e klas. Lastig voor ons, maar ook voor de juf. De handvaardigheidsles van mevr. Verbeek met de diverse "broddellapjes" heeft me nog wel wat voordeel opgeleverd. Zij leerde me breien! Leuke tijd!

Heilig Hart school, 1961

De strenge juf Claessen van de eerste klas (die met plakselpotten kon gooien).

De strenge juf Claessen van de eerste klas (die met plakselpotten kon gooien). Meester Houben (4e klas)Meester Boonen (5e klas) en meester Maessen(6e klas) Leuke school was het. Een groot klupje vriendinnen (wendy franssen, petra hobus, jolanda vermeulen)

Heilig Hart school, 1977

?