Heidingaschool

Multatulistraat in Groningen, ( Toon op kaart )

98 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heidingaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heidingaschool foto

Op Heidingaschool vind je 16 klassenfoto’s en 98 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja, ik herinner me een foto uit de zesde klas, dat we op koninginnedag ons allemaal hadden verkleed alsof we met de elfstedentocht meededen.

Tja, ik herinner me een foto uit de zesde klas, dat we op koninginnedag ons allemaal hadden verkleed alsof we met de elfstedentocht meededen. Alle mensen waar ik mee optrok staan op die foto. Ik heb de foto op Schoolbank gezet. Maar behalve de naam van mijn vriendinnetje Sijta, weet ik geen enkele naam meer.

Heidingaschool, 1963

Ik weet nog dat ik in de klas zat bij juf Meindertsma(1ste en 2 de klas) En dat juf Meinderstma erg ziek is geweest in die tijd, ik weet nog dat ze een hele tijd bij haar ouders in Goes is geweest.

Ik weet nog dat ik in de klas zat bij juf Meindertsma(1ste en 2 de klas) En dat juf Meinderstma erg ziek is geweest in die tijd, ik weet nog dat ze een hele tijd bij haar ouders in Goes is geweest. We kregen toen les van juf Colenbrander,die woonde aan de Ketwich Verschuurlaan als ik mij dat goed herriner. Juf Colenbrander was wel een aardig mens, maar ze was destijds ook al op leeftijd, dus het leskrijgen van haar vond ik niet echt leuk. In de 2 de klas ben ik blijven 'plakken' zoals dat heet. Ik heb toen een jaar, samen met Rick Schoemaker doorgebracht in het noodgebouw aan de Ketwich Verschuurlaan bij juf Terpstra Het jaar daarop zijn we weer verhiusd naar de Multatulistraat, samen met juf Terpstra Van juf Terpstraweet ik nog dat ze prachtig blokfluit speelde. In de 3 de klas ben ik verhuisd naar Den Helder waar ik nu nog woon. Ik heb nog enige foto's uit die tijd en bij gelegenheid zal ik ze hier deponeren! Ook ik herrinner mij de koninginnedagen als heel bijzonder, aangekleed en wel door De Wijert lopen, en daarna samenzang bij het ziekenhuis. Er heeft in de Heidingaschool(jarenlang) een totempaal gestaan met figuren uit de Fabeltjeskrant;die had te maken met een van de koninginnedagen waarop wij verkleed waren als indianen. Volgens mij heb ik daar ook nog foto's van. Ik bewaar goede herrineringen aan deze school.

Heidingaschool, 1967

Wat ik me kan herinneren is erg weinig aan namen; zowel van mede-leerlingen als van onderwijzers/onderwijzeressen.

Wat ik me kan herinneren is erg weinig aan namen; zowel van mede-leerlingen als van onderwijzers/onderwijzeressen. We woonden toen vlak bij school, in de Staringstraat. (we gingen in klas 3 of 4 van een noodgebouw a/d Ketw Verschuurlaan naar het nieuwe geboiuw a/d Multatulistraat. Waar ik veel mee omging waren Harry v/d Veen en Tom waar ik de achternaam niet meer van weet (Vink??) Hij verhuisde naar Vinkhuizen (misschien dat ik daarom Vink in m'n geheugen heb??). Mevr Kolenbrander, een superaardige oudere dame die weleens inviel, had als herkenning haar krakende schoenen

Heidingaschool, 1965

?