Heideveld MAVO

Evertas in Laren, ( Toon op kaart )

308 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heideveld MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Heideveld MAVO foto

Op Heideveld MAVO vind je 48 klassenfoto’s en 308 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eigenlijk de leukste tijd uit mijn school periode.

Eigenlijk de leukste tijd uit mijn school periode. Kon goed overweg met meneer (Frits) Doorenspleet, Jongejeugd en soms meneer Bak. Stoppen door laten slaan voor de luister toets Duits waar niemand zin in had totdat het lolletje over was. Afgezien van de rottigheid die we soms uithaalden (vuurwerk) waren de leraren wel erg tolerant. Woon nu in Canada, en werk als verpleegkundige op een internationale luchtambulance. Getrouwd, 3 kinderen fly.to/amulder

Heideveld MAVO, 1978

Dit was werkelijk de leukste tijd voor wat school betreft.

Dit was werkelijk de leukste tijd voor wat school betreft. Vooral de laatste 2 jaar was te gek. Favoriete leraren waren dhr. Timmerman, dhr.Jongjeugd en dhr. Weman. Die vertelde moppen. Klasgenoten waar ik de naam van ken zijn er nog aardig wat. Rose-Mary van Engelen, Ina v.d. Burg, Marja van Breemen, Rene Lugtenburg, Richard Nye, Maarten van de Ven, Karel Boonen, Marjan van Zal, Raymond Zeegers, Sonja van Dijk, Jasper van der Spek, Mary Hommeringhausen en Malcolm Duijs, Jaap van Mill en nog velen van wie ik de gezichten nog voor mij kan halen of alleen een voornaam weet. Helaas is er van deze tijd nooit een leuke klassenfoto gemaakt. Het lijkt mij ontzettend leuk nog eens een reunie te houden met mijn klasgenoten.

Heideveld MAVO, 1968

Mijnheer Timmermans, het grasgazon waar het zomers lekker toeven was.

Mijnheer Timmermans, het grasgazon waar het zomers lekker toeven was.

Heideveld MAVO, 1974

?