Heer Jacob van Gaesbeekschool

Zwartewaalstraat 28 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

65 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heer Jacob van Gaesbeekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heer Jacob van Gaesbeekschool foto

Op Heer Jacob van Gaesbeekschool vind je 16 klassenfoto’s en 65 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoofd van de school: heer Van der Wel.

Hoofd van de school: heer Van der Wel. Statige grijze (oude?) heer. Rotmans was mijn klasse leraar in de 4e klas. Ik deed wiskunde A. Vijf meisjes in de klas. Ankie Smith. Margo Hoekstra, Annelies van Nunen, Marja Pietersen en ik. Mijn zusje Ria Jansen deed de A-kant; zelfde jaar. Ik was (naar mijn mening) een middelmatig typetje, niet opvallend. Kan mij herinneren dat wij in de 3e klas afscheid namen van de heer Van Noord, onze klasseleraar. Ik heb ik nog veel foto's van. Van de eerste klas weet ik nog mij de namen herinneren van juffrouw Vroeghe en juffrouw v.d. Kade (een zeer pittig typetje).

Heer Jacob van Gaesbeekschool, 1957

Ik herinner mij de volgende leraren: v.

Ik herinner mij de volgende leraren: v.d.Wel, Lamers, "Pullekie" Krijger, Rotmans, van Noord, Juffr. v.d.Kaaden, Onderstal, Rademakers en de volgende klasgenoten: Henk en Rob Glimmerveen, John Smit, Ankie Smith, Marja Pietersen, Peter de Gast, Arie v.d. Graaf, Ruud de Jong, Piet Alessie, Tiny Debel, Margo Hoekstra, Arie v.d.Graaf, Paul Roodnat, Bram Geilman, Hans Hommerson, Louis Hakemuller, Jan Stotijn, Wim Meuleman, Henk Nieuwpoort. Henk Ridderhof, (Zie ook ULO 11b, Zwartewaalstraat. Is namelijk zelfde school)

Heer Jacob van Gaesbeekschool, 1957

scooter rijden,voetballen mer cor velthoen,stappen met de klas naar zwembad in pernis,met asterid leening.

scooter rijden,voetballen mer cor velthoen,stappen met de klas naar zwembad in pernis,met asterid leening.joke van de meer,naar australie degaan,peter van de pelt.dansles marcel silvius etc.zingen in de klas,veel lol

Heer Jacob van Gaesbeekschool, 1951

?