Heer Jacob van Gaesbeekschool

Zwartewaalstraat 28 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

65 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Heer Jacob van Gaesbeekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 65

Op Heer Jacob van Gaesbeekschool vind je 16 klassenfoto’s en 65 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 64

Hoofd van de school: heer Van ...

Hoofd van de school: heer Van der Wel. Statige grijze (oude?) heer. Rotmans was mijn klasse leraar in de 4e klas. Ik deed wiskunde A. Vijf meisjes in de klas. Ankie Smith. Margo Hoekstra, Annelies van Nunen, Marja Pietersen en ik. Mijn zusje Ria Jansen deed de A-kant; zelfde jaar. Ik was (naar mijn mening) een middelmatig typetje, niet opvallend. Kan mij herinneren dat wij in de 3e klas afscheid namen van de heer Van Noord, onze klasseleraar. Ik heb ik nog veel foto's van. Van de eerste klas weet ik nog mij de namen herinneren van juffrouw Vroeghe en juffrouw v.d. Kade (een zeer pittig typetje).

2003, Tineke

Ik herinner mij de volgende le...

Ik herinner mij de volgende leraren: v.d.Wel, Lamers, "Pullekie" Krijger, Rotmans, van Noord, Juffr. v.d.Kaaden, Onderstal, Rademakers en de volgende klasgenoten: Henk en Rob Glimmerveen, John Smit, Ankie Smith, Marja Pietersen, Peter de Gast, Arie v.d. Graaf, Ruud de Jong, Piet Alessie, Tiny Debel, Margo Hoekstra, Arie v.d.Graaf, Paul Roodnat, Bram Geilman, Hans Hommerson, Louis Hakemuller, Jan Stotijn, Wim Meuleman, Henk Nieuwpoort. Henk Ridderhof, (Zie ook ULO 11b, Zwartewaalstraat. Is namelijk zelfde school)

2003, Jacques

scooter rijden,voetballen mer ...

scooter rijden,voetballen mer cor velthoen,stappen met de klas naar zwembad in pernis,met asterid leening.joke van de meer,naar australie degaan,peter van de pelt.dansles marcel silvius etc.zingen in de klas,veel lol

2003, Deleted
?