Heemstra school

Oranjelaan 30 in Driebergen-Rijsenburg, ( Toon op kaart )

271 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heemstra school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heemstra school foto

Op Heemstra school vind je 45 klassenfoto’s en 271 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de Geus Lokerse Muis Snoek Soeteman de Vries van Vulpen.

de Geus Lokerse Muis Snoek Soeteman de Vries van Vulpen

Heemstra school, 1964

mijn allerbeste vriendin Angelique leren kennen,veel,heeel veel op de gang gestaan! (peukjes roken op de wc) En naar haaksman voor schuimblokken tussen de lessen door! namen :paul de kruijf, ferdinant,suzan van dam,anouska van de hek,harry, veel plezier

mijn allerbeste vriendin Angelique leren kennen,veel,heeel veel op de gang gestaan! (peukjes roken op de wc) En naar haaksman voor schuimblokken tussen de lessen door! namen :paul de kruijf, ferdinant,suzan van dam,anouska van de hek,harry, veel plezier gehad op deze school,haha.fav leraar? hmm, er waren er meerdere Bosse,romijn,ja die mocht wel roken onder de les! jonkman en leraar frans verbaas met dat rode baardje....(van harte gefeliciteerd!)haha.. jahaa en dan had je ook nog die tomatensoep! God wat een tijd!

Heemstra school, 1980

Teveel leuke herinneringen om allemaal op te noemen.

Teveel leuke herinneringen om allemaal op te noemen. Vooral de sfeer en kleinschaligheid was heel leuk. Goede herinneringen aan de leerkrachten, vooral Romeijn, Soeteman, Wiskundeleraar (?), Haagebeek, Koot. Later nog eens en aantal gesproken. Leuk ook die klassefoto die geplaatst is. Hoe zou het met de rest zijn? Een aantal heeft zich al gemeld, Jeantine, Henk, Harm-Jan en ook bekenden uit andere klassen zoals Gert.

Heemstra school, 1975

?