Heemskerkschool

Koningin Sophiestraat 19 in Den Haag, ( Toon op kaart )

184 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Heemskerkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Heemskerkschool foto

Op Heemskerkschool vind je 65 klassenfoto’s en 184 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de examenklas met gijmnastiek mijn linker elleboog gebroken omdat de gijmleraar (????) mij niet opving.

In de examenklas met gijmnastiek mijn linker elleboog gebroken omdat de gijmleraar (????) mij niet opving.

Heemskerkschool, 1962

Grease.

Grease. Gave school. Mavo 3 examen

Heemskerkschool, 1978

Handelsvakken van Avink die echt gek was maar erg gezellig (in december 2002 overleden, 56 jaar!)Met centen gooien in de les van aardrijkskunde van meneer van der Made (we mochten hem wel graag), nederlands van meneer Beekhof.

Handelsvakken van Avink die echt gek was maar erg gezellig (in december 2002 overleden, 56 jaar!)Met centen gooien in de les van aardrijkskunde van meneer van der Made (we mochten hem wel graag), nederlands van meneer Beekhof. En geschiedenis van Greevers.... hier was iedereen minder van gecharmeerd. Engels: Colijn, gaaf mens. Schoolreis in examenklas naar Engeland. De heer van Hoorn. Op deze school heb ik ook nog gewerkt na mijn schooltijd. Klasgenoten: Eunice Roosen, Luuk Nieuwenburg, Lida Hofman, Tony Bom, Herke van Ruyven. Marcel Smit. Lillian Derksen (waar zit je??) Els Rueck, Hans Winkel, Ingrid Deen.In 1998 nog een reunie georganiseerd waar een aantal mensen bij is geweest, was erg gezellig. e adres moet hier erg omslachtig maar is mijn voor en achternaam aan elkaar dan de "ed" hetepost het stipje kom (met een andere beginletter)

Heemskerkschool, 1972

?