hbs a

raaks in Haarlem, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van hbs a, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

hbs a foto

Op hbs a vind je 1 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb in 1955 eindexamen gedaan.

Ik heb in 1955 eindexamen gedaan. Heb een paar jaar als boekhoudster gewerkt, o.a. bij Merck Shrp en Dohme te Haarlem. In 1957 ontmoette ik Henk Bruggink en met hem ben ik in 1958 getrouwd. We kregen 2 dochters en een zoon, die nu gezamenlijk 7 kinderen hebben (2 meisjes en 5 jongens. Tot mijn grote verdriet is Henk in 1007 overleden. Ik zit al sinds 1985 in het bestuur van de HHV d.i. de oud-leerlingen-vereniging van H.B.S.-A. Ik verzorg al meer dan 25 jaar de ledenadministratie en maandelijks een nieuwsbrief, die naar leden en donateurs over de hel wereld worden gezonden. Met een enthousiast team zijn we nu bezig het 100-jarig bestaan van de HHV voor te bereiden. Wij willen dit met zoveel mogelijk oud-leerlingen vieren op 6 mei 2011. Zie ook onze website www.hhv100jaar.nl Je kunt daar ook doorlinken naar een site waar bijna 600 foto's saan uit alle jaargangen van onze school

hbs a, 1950

Groep van vier (Jan Honing,Jules P,Albert nater).

Groep van vier (Jan Honing,Jules P,Albert nater)

hbs a, 1939

Door omstandigheden ben ik niet tot het eind gebleven, waarvan ik al snel veel spijt heb gehad, maar geen bakzeil wilde halen.

Door omstandigheden ben ik niet tot het eind gebleven, waarvan ik al snel veel spijt heb gehad, maar geen bakzeil wilde halen. Ik heb een hele leuke tijd op deze school gehad en er zijn nog steeds contacten via de oudleerlingenvereniging HHV. We hebben vorig jaar het 90-jarig bestaan van de HHV gevierd en hebben nog ruim 300 leden. Nieuwe leden zijn altijd welkom! Klik aan bij Anneke Bruggink om je op te geven, die heeft de ledenadministratie! Mijn favoriete leraar was ook Thomassen.

hbs a, 1947