HBO voor Tuin- en Landschapsinrichting

Azalealaan in Boskoop, ( Toon op kaart )

142 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HBO voor Tuin- en Landschapsinrichting, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

HBO voor Tuin- en Landschapsinrichting foto

Op HBO voor Tuin- en Landschapsinrichting vind je 3 klassenfoto’s en 142 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Slechts voorbereidend jaar 2x, en nog niet voorbereid genoeg! Dat kwam natuurlijk ook omdat ik mijn huiswerk bij de gaskachel in de soos (probeerde) te maken.

Slechts voorbereidend jaar 2x, en nog niet voorbereid genoeg! Dat kwam natuurlijk ook omdat ik mijn huiswerk bij de gaskachel in de soos (probeerde) te maken. Leuke tijd en leuke feesten, bijv. het lustrum in '73 met cabaret in de beurshal.

HBO voor Tuin- en Landschap..., 1972

Ondanks dat ik in het begin erg moest wennen aan het leven op kamers in Boskoop heb ik er een heerlijke tijd gehad.

Ondanks dat ik in het begin erg moest wennen aan het leven op kamers in Boskoop heb ik er een heerlijke tijd gehad. En niet te vergeten een prima opleiding. Jammer dat het hele circus naar Velp is verhuisd, want 'ons' Boskoop is voorgoed verdwenen.

HBO voor Tuin- en Landschap..., 1986

Ik heb hier maar 1 jaar op gezeten, maar wat een feest!! Uiteraard lid geworden van Arbori Cultura, de 'geiten'.

Ik heb hier maar 1 jaar op gezeten, maar wat een feest!! Uiteraard lid geworden van Arbori Cultura, de 'geiten'. Stonden bekend als de 'houthakkers'. Trok veel op met Peter, Remco van Dijk, Stephan, Bob en Stephan.

HBO voor Tuin- en Landschap..., 1987

?