H.B. Bos Mulo

Haghoeksweg in Almelo, ( Toon op kaart )

85 scholieren

Bekijk de volledige pagina van H.B. Bos Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 85

Op H.B. Bos Mulo vind je 10 klassenfoto’s en 85 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 105

Meneer Bosch van franse les, a...

Meneer Bosch van franse les, aardige man. Meneer Harris, een heel bijzondere man, maar wel een steengoede leraar. De "meidenclub" van de Aalderinkshoek, waar ik ontzettend veel lol mee heb beleefd en geloof dat wij de schrik van iedere leraar waren :-) en natuurlijk mijn eerste liefde Martin Hippert. Dan nog Ernie Visser, James Marx, de tweeling Karel en Ernst Röben(helaas is Ernst overleden), Co Prijs, Gertjan Hutten, Willie Wind, Angela Miltenburg, Tanja Rodijk, Ankie Maurits, Nanneke Teurlings, Dinie Nijman, Hetty Pit, Patty Zuiderwijk(helaas ook al overleden) Joyce, Mary en Ferry Richter, Yvonne Laprè, Hetty Haakman? en dan nog dat kleine joodse meisje Mirjam Simons en dan de jongens uit Aadorp. De werkweek in Friesland hihi en alle schoolavonden en nog veel meer!!

2002, Deleted

Biologieleraar Lammers die gin...

Biologieleraar Lammers die ging skinnydippen tijdens werkweek Vlieland,'t was erg koud die dag.

2002, Deleted

frans van dhr bos v nus eendag...

frans van dhr bos v nus eendag gestaakt in de derde klas.de jongens uit Aadorp. de dood van de dominee in de tweede klas Ik heb nog een klasse foto met daarop: Bruce Schelfhorst Ria Wardenier de tweeling Oling Gerrit morsing hans Wetering Eleon de Haas Gineke venema frots op de Haar henk kamp inge bulters Ineke vd Veen Juffrouw Jonkers en nog enkelen Ik zal de foto proberen op het net te zetten

2002, Gert
?