havo/vwo Rivendell College

nb in Uden, ( Toon op kaart )

397 scholieren

Bekijk de volledige pagina van havo/vwo Rivendell College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

havo/vwo Rivendell College foto

Op havo/vwo Rivendell College vind je 22 klassenfoto’s en 397 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In deze geweldige tijd deed ik wat muzikale pogingen in de legendarische band 'Pageant'.

In deze geweldige tijd deed ik wat muzikale pogingen in de legendarische band 'Pageant'. Ook offerde ik me regelmatig op als lid van de schoonmaakploeg van de Enve (schoolkelder). Wie herinnert zich nog de muts van Bert Creemers? En de excursie naar de Mookerheide? De klompen en snor van gymleraar Theo Wijdeven...

havo/vwo Rivendell College, 1982

De Schoolkelder .

De Schoolkelder ...

havo/vwo Rivendell College, 1988

Leuke tijd gehad hier, hoewel het niet altijd even makkelijk ging (2x blijven hangen).

Leuke tijd gehad hier, hoewel het niet altijd even makkelijk ging (2x blijven hangen). Sfeer was in ieder geval goed! Tijdens 5-Havo leuk weekendje Parijs gehad met de leerlingen Frans!!! De houten barakken waarin we les kregen, verdwenen begin jaren '90 van de vorige eeuw om plaats te maken voor woonhuizen. Dat was wel een raar gevoel, de school waar je een paar jaar hebt doorgebracht, is er ineens niet meer. Terwijl het gebouw van mijn lagere school-tijd op dit moment (juli 2010) er nog wel staat.

havo/vwo Rivendell College, 1984

?