Havo-top

Hemelrijken in Eindhoven, ( Toon op kaart )

172 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Havo-top, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Havo-top foto

Op Havo-top vind je 4 klassenfoto’s en 172 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Overgang van MAVO naar HAVO was voor mij erg moeilijk.

Overgang van MAVO naar HAVO was voor mij erg moeilijk. Van een kleine gezellige school naar een school met veel leerlingen. Verkeerd vakkenpakket. Pendelen tussen 3 locaties. Hemelrijken, Hofstraat en Treurenburgstraat. Gelukkig toch nog mijn diploma gehaald.

Havo-top, 1972

Zat op de vijfkamplaan, kan nog weinig leraren herrineren.

Zat op de vijfkamplaan, kan nog weinig leraren herrineren. Wel een losse bende en veel plezier gehad

Havo-top, 1978

Volgens mij was het een van de laatste jaren dat de havo-top bestond.

Volgens mij was het een van de laatste jaren dat de havo-top bestond. Na mijn eindexamenjaar was er alleen nog een bezemklasje. Wat ik me vooral herinner was dat de sfeer redelijk volwassen was en niet zo kinderachtig schools. Dat was erg prettig. Kwam waarschijnlijk doordat de sfeer het laatste jaar op het Hemelrijken mede bepaald werd door de PABO'ers. Ik heb er in ieder geval een fantastische tijd gehad met mensen die ik deels al kende en nieuwe vrienden. Veel plezier gehad bij het eindexamenvak muziek, maar ook bij Nederlands, gym. Herinner me ook nog het zeilkamp geweldig was dat vooral in d'ald wal waar een klasgenoot snel de DJ verving. Het eindexamenfeest eindigde in de stad. O ja en de eindexamenkrant die ik samen met Frank van Eersel maakte.

Havo-top, 1983

?