HAVO-MBO (MDGO)

Julianaplein 2 in Doetinchem, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HAVO-MBO (MDGO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
HAVO-MBO (MDGO) foto

Op HAVO-MBO (MDGO) vind je 8 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Informatica van Erik Kluver, met z'n zelfgeschreven WordPerfect en dBase boeken, het LJB van Domien ten Berge en het altijd interessante Engels van Harry Bosma.

Informatica van Erik Kluver, met z'n zelfgeschreven WordPerfect en dBase boeken, het LJB van Domien ten Berge en het altijd interessante Engels van Harry Bosma.

HAVO-MBO (MDGO), 1993

Heb hier MDGO gedaan.

Heb hier MDGO gedaan. Jammer genoeg nog niet meer mensen van deze opleiding tegen gekomen.

HAVO-MBO (MDGO), 1991

De school met: Domien (schoolsloffen en ik vond het Literair jaarboek juist een fantastische opdracht!), Jaap (schuurtje en afwasmiddel als shampoo), Wim (oil of olaz en zwarte acrylverf); Annerie (toplerares); Harry Bosma (de liefde voor de Engelse taal

De school met: Domien (schoolsloffen en ik vond het Literair jaarboek juist een fantastische opdracht!), Jaap (schuurtje en afwasmiddel als shampoo), Wim (oil of olaz en zwarte acrylverf); Annerie (toplerares); Harry Bosma (de liefde voor de Engelse taal is nooit meer over gegaan); Rietje (het kwam uiteindelijk allemaal goed); Frank (en maar lachen tijdens de wiskunde-examens...!); Michiel's klapperende handen; Jeffrey's aftershave; Roy's plectrums (met zijn handtekening voor een gratis toegang concert Ahoy in de verre toekomst); Maarten's pianospel; en natuurlijk Silv, die na enkele lelijke blikken naar elkaar op deze school altijd een vriendin naar mijn hart zal blijven; Shirley en Mijke (ook al kon ze het op deze rare school maar 3 maanden volhouden) en nog veeeeel meer hele leuke mensen! Die school dus, waar alle grote scholen van hadden moeten leren.

HAVO-MBO (MDGO), 1988

?