Haven en Vervoerschool

Ranonkelkade in Amsterdam, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Haven en Vervoerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Haven en Vervoerschool foto

Op Haven en Vervoerschool vind je 0 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb op deze school, zowel op de dagschool en in het leeringstelsel, een leuke tijd en veel plezier gehad.

Ik heb op deze school, zowel op de dagschool en in het leeringstelsel, een leuke tijd en veel plezier gehad. Hoe kan het ook anders wanneer je elke dag sport als les kreeg en op donderdag ging roeien bij de Pollux. Ook de werkweken in Echten, de week zeilen in Friesland en de week in Engeland zijn belevenissen geweest om nooit te vergeten. Namen die ik nog kan herrinneren zijn: Eddie Blom, Dries Groen, Hans Arends, Henk Vink (ik zie hem nog steeds omdat hij, net als ik, in Purmerend woont), Cor Meier, Klaas Deelstra en Dirk van Deventer en Louis Schut (allen van de dagschool). Van het leeringstelsel herinner ik nog de namen van Dries Groen, Jan Stoopendaal, Bram Franken, Hennie La Feber(drie bier en een bitter lemon) Willem La Grouw, Willem Hessels (het is hier geen kapasalon). En natuurlijk de leraren: Jacobs, V/D Weel, Buschbach, Laurens, De Rijk en de sportleraren Ruud Geestman en Moesker. Ruud Geestman was tegelijkertijd profvoetballer bij Telstar. En je begrijpt het al, tjdens de gymles veel voetbal. Omdat hij in Deventer bij Go a Head ging voetballen werd hij vervangen door Moesker. Moesker hield niet zo van voetbal maar wel van Boksen. Dus Van hem kregen wij boksles. Allemaal aardige leraren. Na deze School heb ik zes jaar bij het VCK gewerkt, met o.a. Jan Stoopendaal, Louis Schut, Hennie la Feber en Eddie Blom Daarna ben ik in 1979 bij het Gemeente Vervoer Bedrijf gaan werken en waar ik nu nog steeds werk. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 26 en een dochter van 29. ferryharlaaredhetepost******

Haven en Vervoerschool, 1967

ik heb me aangemeld voor mijn man henk gotje.

ik heb me aangemeld voor mijn man henk gotje.

Haven en Vervoerschool, 1972

Ondanks tegenzin toch een leuke tijd gehad.

Ondanks tegenzin toch een leuke tijd gehad. De zeilweek (2 x meegemaakt)in friesland met de gehuurde bm's en de eigen open schouw van de school was geweldig.

Haven en Vervoerschool, 1973

?