Harm Jan Zondagschool

Vondellaan in Groningen, ( Toon op kaart )

455 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Harm Jan Zondagschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Harm Jan Zondagschool foto

Op Harm Jan Zondagschool vind je 41 klassenfoto’s en 455 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Coureur de Zeeuw, wijlen Ewald Chocolaad, een overleden directeur en een lul van een concierge.

Coureur de Zeeuw, wijlen Ewald Chocolaad, een overleden directeur en een lul van een concierge. Verder alleen maar leuke herinneringen hoor, echt waar. Hoogtepunten waren Berlijn en Parijs. Mazzel als je blijft bakken. Goede school geweest. Weet iemand wat er van Rienk Vierstra is geworden???

Harm Jan Zondagschool, 1974

In de eindexamenklas heb ik als zanger in de schoolband The Ritz gezeten.

In de eindexamenklas heb ik als zanger in de schoolband The Ritz gezeten. Zou het leuk vinden oude bekenden terug te vinden. henrybakker

Harm Jan Zondagschool, 1977

Ik heb hier ondanks dat niemand het van kijn oud leraren zou denken een super tyd gehad wat ik nog steeds erg mis!!!!!Mijn toppertjea van de leraren waran meneer wijnstra:nog bedankt trouwens zonder u had ik het niet gered!!!!!!!!!!! mevr de roos was gewo

Ik heb hier ondanks dat niemand het van kijn oud leraren zou denken een super tyd gehad wat ik nog steeds erg mis!!!!!Mijn toppertjea van de leraren waran meneer wijnstra:nog bedankt trouwens zonder u had ik het niet gered!!!!!!!!!!! mevr de roos was gewoon een heel lief mens.

Harm Jan Zondagschool, 1995

?