Hanze Hogeschool instituut voor rechtenstudies

in Groningen, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hanze Hogeschool instituut voor rechtenstudies, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hanze Hogeschool instituut voor rechtenstudies foto

Op Hanze Hogeschool instituut voor rechtenstudies vind je 0 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De opleiding Rechten is heel leuk en zwaar! Het eerste jaar is goed, zelfs uitstekend verlopen, Propedeuse meteen gehaald.

De opleiding Rechten is heel leuk en zwaar! Het eerste jaar is goed, zelfs uitstekend verlopen, Propedeuse meteen gehaald. Ik zit nu op dit moment in het tweede jaar.

Hanze Hogeschool instituut ..., 2006

SUPER TIJD!!!!.

SUPER TIJD!!!!

Hanze Hogeschool instituut ..., 2005

Ja, ik heb helaas maar enkele colleges kunnen volgen op deze school, daar de financiële omstandigheden er voor zorgde dat ik vroegtijdig moest ophouden met de opleiding.

Ja, ik heb helaas maar enkele colleges kunnen volgen op deze school, daar de financiële omstandigheden er voor zorgde dat ik vroegtijdig moest ophouden met de opleiding. Ik had gelijk diezelfde dag al 3 meiden waar ik mee omging. De school straalde sfeer uit en helaas heb ik de mensen daar te kort gekend om een favouriet aan te wijzen.

Hanze Hogeschool instituut ..., 2007

?