Hanze Hogeschool, faculteit techniek

Zernikeplein 11 in Groningen, ( Toon op kaart )

650 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hanze Hogeschool, faculteit techniek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hanze Hogeschool,  faculteit techniek foto

Op Hanze Hogeschool, faculteit techniek vind je 5 klassenfoto’s en 650 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kopcursus Commerciële Techniek.

Kopcursus Commerciële Techniek. Wat mij het meest bijgebleven is over Groningen, is dat je daar iedere dag van de week kan stappen!

Hanze Hogeschool, facultei..., 1998

Hogere Informatica, ook leuke tijd gehad.

Hogere Informatica, ook leuke tijd gehad. Vooral de eerste drie jaar, toen iedereen nog op school aanwezig was. - Les in oude gebouw aan de Petrus Driesenstraat. - Projectgroep met tortelduifjes Martijn en Saina, Gerda, Robert, Marc, Pieter-Jan ofzo, Marc en Erik. - Nieuwbouw Hanzehogeschool. Les in een van rare combinatie van wit, glas en beton. Wel een heel leuk balkon. - Linda, Linda.... De leukste juf Nederlands die ik ooit gehad heb :-) Maar Tilly was ook zeer gezellig. - Piter, de stoere cowboy van de afdeling, met z'n snelle ligkoets. Maar was 'ie wel zo mannelijk? Ik zou toch zweren dat ik soms make-up resten... Ach, dat heb ik vast verkeerd gezien... :-) -Victor Schmidt... Tja... - Hans "Boebels" Boelens, wie hem begreep mag het zeggen. - Meuldijk, streng maar rechtvaardig. - Arie de Kuijper, altijd goed voor een relativerende kijk op de school en z'n collega's. Veels te vroeg gestorven...

Hanze Hogeschool, facultei..., 1997

Bedrijfskundige Informatica (heb de intermediair gehaald!) Werk nu als informatieanalist bij GGZ de Gelderse Roos in Wolfheze.

Bedrijfskundige Informatica (heb de intermediair gehaald!) Werk nu als informatieanalist bij GGZ de Gelderse Roos in Wolfheze

Hanze Hogeschool, facultei..., 1998

?