Hanze Hogeschool, BDI / IDM

Veldspaatstraat in Groningen, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hanze Hogeschool, BDI / IDM, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 121

Op Hanze Hogeschool, BDI / IDM vind je 5 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 69

geweldige tijd gehad! Heb hier nog heel veel studentenkrantjes liggen ('De Alsjeblieft') en ik lig regelmatig nog in een deuk als ik het terug lees :).

geweldige tijd gehad! Heb hier nog heel veel studentenkrantjes liggen ('De Alsjeblieft') en ik lig regelmatig nog in een deuk als ik het terug lees :). Veel feesten, veel bierwedstrijdjes en stappen. Ook hard studeren maar door de nevenactiviteiten naast de studie was dit een geweldige tijd!!! :)

2002, Deleted

Ik heb een poging gedaan om deze opleieng af te maken maar da's niet gelukt.

Ik heb een poging gedaan om deze opleieng af te maken maar da's niet gelukt. Achteraf gezien was het niks voor mij. Twee keer per week Emmen-Groningen per bus, blokken voor "formele ontsluiting" dè beginnersgrap op de school. Geen contact meer met medestudenten.

2002, Deleted

leuke sfeer op deze school, jammer genoeg de organisatie niet zo, en vooral de manier waarop ik mijn diploma gekregen heb (van de administratie.

leuke sfeer op deze school, jammer genoeg de organisatie niet zo, en vooral de manier waarop ik mijn diploma gekregen heb (van de administratie...) maakt dat ik toch wel een beetje negatief beeld overhoudt. Maar de klasgenoten waren allemaal heel leuk en daar heb ik goede herinneringen aan.

2002, Deleted
?