Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding

Van Swietenlaan in Groningen, ( Toon op kaart )

440 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding foto

Op Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding vind je 17 klassenfoto’s en 440 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben net afgestudeerd, heb in september mijn diploma gekregen! Ik werk nu (als invaller) op een school in Zwolle.

Ben net afgestudeerd, heb in september mijn diploma gekregen! Ik werk nu (als invaller) op een school in Zwolle. Ik geef les aan (zeer) moeilijk lerende kids en kids met een motorische beperking. Hopelijk kan ik er blijven, want ik vind het errug leuk! Ik heb te veel leuke herinneringen om ze allemaal op te schrijven. Wil er eentje noemen, mijn eerste jaar op de ALO, met alleen ALO-ers op school (en 10 SGM-ers ofzo). Veel gezelliger en knusser dan nu met fysio en logo erbij (sorry)...

Hanze hogeschool, Academie ..., 1999

Schitterend instituut.

Schitterend instituut. Veel plezier gehad en veel opgestoken. De soos(Zwanestraat) als middelpunt van het bestaan! Heb 23 jaar les gegeven en ben nu projectmanager bij ROC van Twente.

Hanze hogeschool, Academie ..., 1972

Leuke tijd gehad in Groningen en de Mesacosa.

Leuke tijd gehad in Groningen en de Mesacosa. Ook al waren het voor mij maar twee jaren. 2x het eerste jaar. Ik had daardoor twee verschillende jaartruien.

Hanze hogeschool, Academie ..., 1984

?