Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding

Van Swietenlaan in Groningen, ( Toon op kaart )

446 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 446

Op Hanze hogeschool, Academie Lichamelijke Opvoeding vind je 17 klassenfoto’s en 446 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 290

Ben net afgestudeerd, heb in s...

Ben net afgestudeerd, heb in september mijn diploma gekregen! Ik werk nu (als invaller) op een school in Zwolle. Ik geef les aan (zeer) moeilijk lerende kids en kids met een motorische beperking. Hopelijk kan ik er blijven, want ik vind het errug leuk! Ik heb te veel leuke herinneringen om ze allemaal op te schrijven. Wil er eentje noemen, mijn eerste jaar op de ALO, met alleen ALO-ers op school (en 10 SGM-ers ofzo). Veel gezelliger en knusser dan nu met fysio en logo erbij (sorry)...

2002, Deleted

Schitterend instituut. Veel pl...

Schitterend instituut. Veel plezier gehad en veel opgestoken. De soos(Zwanestraat) als middelpunt van het bestaan! Heb 23 jaar les gegeven en ben nu projectmanager bij ROC van Twente.

2003,

Leuke tijd gehad in Groningen ...

Leuke tijd gehad in Groningen en de Mesacosa. Ook al waren het voor mij maar twee jaren. 2x het eerste jaar. Ik had daardoor twee verschillende jaartruien.

2003, Deleted
?