handelsavondschool de hanze bolsward

kerkstraat bolsward in Bolsward, ( Toon op kaart )

0 scholieren

Bekijk de volledige pagina van handelsavondschool de hanze bolsward, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

handelsavondschool de hanze bolsward foto

Op handelsavondschool de hanze bolsward vind je 0 klassenfoto’s en 0 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn naam is Gre (geertje) Tilstra en ook ik heb de handelsschool bezocht samen met mijn vriendin waar ik nog steeds contact mee heb Dora Bouwma die in Workum woonde zelf woonde ik in Bolsward.

Mijn naam is Gre (geertje) Tilstra en ook ik heb de handelsschool bezocht samen met mijn vriendin waar ik nog steeds contact mee heb Dora Bouwma die in Workum woonde zelf woonde ik in Bolsward. Het moet in 1962-63 gewesst zijn ik was toen al werkzaam in die tijd was Duran de directeur. heel veel herinneringen heb ik niet aan die tijd omdat ik maar kort de school heb bezocht wel wet ik dat wij een leraar duits hadden die nogal snotterig kon vertellen het zou leuk zijn om nog wat mensen te treffen uit die periode dus als je wilt reageer dan ik woon nu in Amersfoort.

handelsavondschool de hanze..., 1961

?