Haghoekschool

Jan Janslaan 4 in Almelo, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Haghoekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 134

Op Haghoekschool vind je 15 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 75

Tsja wat moet ik over deze sch...

Tsja wat moet ik over deze school schijven? Ik had in Almelo best wel last van inburgeringsperikelen. Ik sprak met een Engels accent Nederlands, hoorde in het begin nergens bij... Ik heb hier dankzij juffrouw Oomes (?) de 2e/3e/4e klas in 1 jaar kunnen doen. Ik had na mijn verblijf in Israel, een giga achterstand. Ik ging veel om met Arjen de Groot, ook na mijn vertrek uit Almelo heb ik nog contact met hem gehad. Lachen was, de stickermanie die uitbrak, iedereen had stickers op z'n fiets, stiekum roken in de bosjes achter de Europaflat! De Blomer (bestaat die supermarkt nog?)

2003, Graham

Leuke RK school, elke vrijdag ...

Leuke RK school, elke vrijdag weeksluiting met toneeluitvoering op podium. Leuke onderwijzer: Mr.Wolters! Verder was er dan nog Juffrouw Oomes, beste strenge juf, wist wel van aanpakken! En ja, inderdaad was er nog Meester Hoitink. Ze staan allemaal in mijn poeziealbum. En dan nog de tandartsbus die voor school kwam staan, brrr, dat was niks!

2003, Deleted

Begonnen op de "Speeldoos"(kle...

Begonnen op de "Speeldoos"(kleuterschool), en daarna 6 jaar op de"Haghoek School gezeten. Ik herinner me nog veel namen uit die tijd; Hugo Kelder, Anneke Fikkert, Gerrie Wardenier, Rene Regts, Gert Lanjouw, Femy Botterman, Bert Overmaat, Hans en Bert Bijker, Marieke Kreuger, Jantien Martens, Henriette Ulenreef, Dolf Dwars, Michiel Dogger, Rob Wormgoor en Meneer Govers met zijn mooie verhalen.Ik woon trouwens nog steeds in de "Haghoek".

2003, Jack
?