Haarlemmermeer Lyceum

Zeemanlaan in Badhoevedorp, ( Toon op kaart )

596 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Haarlemmermeer Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Haarlemmermeer Lyceum foto

Op Haarlemmermeer Lyceum vind je 45 klassenfoto’s en 596 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete en minder favoriete herinneringen: De donkere bril van Gabes, de glace's van Snijders, de beruchte voorkant van 'Het lopend vuurtje' van december 1982, de pukkel van Krijgsman, de trui van Wahab, platen van Doe Maar op schoolfeesten, de praatjes

Favoriete en minder favoriete herinneringen: De donkere bril van Gabes, de glace's van Snijders, de beruchte voorkant van 'Het lopend vuurtje' van december 1982, de pukkel van Krijgsman, de trui van Wahab, platen van Doe Maar op schoolfeesten, de praatjes van Kok, een tekst op de muur: "Beter 10 Boeken in de lucht, dan 1 voor de klas", het leren jackie van Stam en dat zenuwachtige van Wijzenbroek. Wat een tijd.

Haarlemmermeer Lyceum, 1978

Marja, ik voel nog je tanden in mijn schouder bij het dansen op "Je t'aime".

Marja, ik voel nog je tanden in mijn schouder bij het dansen op "Je t'aime". Heerlijk was dat! Je bent nu een gevierd architect in Rotterdam. Die grote foto van Mulisch in de klas van Wijzenbroek vergeet ik nooit meer. Harry keek altijd over je schouder mee. Of het nu aan Harry of aan Wijzenbroek lag, maar wij lazen wel alle boeken voor onze lijst. Tegenwoordig halen ze alles van het internet. Een tijdje Engels van Hanna Slagter, met een heerlijk Amerikaans accent. Was dat tot het eindexamen? Ik weet het niet meer. Wel dat ik helemaal weg van haar was. Samen met Len v.d. Vlies bij Hanna thuis geweest in Zandvoort na een paar uurtjes strand. Met het Duits dat Visser ons leerde, steek ik nu nog steeds met kop en schouders boven mijn collega's uit. Het lokaal van mevr. Schouten (handenarbeid) helpen verplaatsen van het ene noodgebouw naar het andere. Haar Renault 8 (kofferbak voorin) helemaal volgeladen met blokken klei. Schuurde van voren over de grond. Zij vroeg bezorgd "gaat dat wel?" Wij hebben dat geruststellend bevestigd en gingen vervolgens met z'n vijfen op de achterbank zitten. Later nam zij een paar creatievelingen (in haar ogen) mee naar de Rietveld academie. Lopen we daar een lokaal binnen met een paar naaktmodellen. Nog nooit een lerares met zo'n rode kop gezien! Eindexamenfeesten in garages. Daar heb ik mijn eerste (en laatste) stickies gerookt.

Haarlemmermeer Lyceum, 1968

Leuke maar krakkemikkige school aan de Zeemanlaan.

Leuke maar krakkemikkige school aan de Zeemanlaan. Grote delen van "Het Lopend Vuurtje" volgeschreven, samen met Bas Heijne, Chris Rümke en nog een paar anderen. Herinner me een min of meer spontane "Amerikanen-dag" in het eindexamenjaar (Zie de fotos.) Op de klassefoto van Sandra van der Laan (ik zat bij Maarten in de klas) herken ik er ook nog een heleboel. Verder: Johansen (Nederlands), vd Waag (Opa Boog) en Boeken (wiskunde), toepen in de aula met een "snipperbrok" van Snijders.

Haarlemmermeer Lyceum, 1972

?