Haagland Techniek (MTS/UTS Leyweg)

Leyweg 809 (voorheen Duinstraat, Scheveningen) in Den Haag, ( Toon op kaart )

1151 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Haagland Techniek (MTS/UTS Leyweg), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Haagland Techniek (MTS/UTS Leyweg) foto

Op Haagland Techniek (MTS/UTS Leyweg) vind je 100 klassenfoto’s en 1151 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Werktuigbouwkunde; "kleine inspanning, veel plezier".

Werktuigbouwkunde; "kleine inspanning, veel plezier". Aad Groos; Cor vd Meije; Beltgens; Looijestein; Broekarts; BSA; Fiatje 500 van Joan Beltgens

Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1969

Kopjaar Technische Computerkunde bij van der Zwan en consorten in de dependance aan de Karel Doormanlaan in Rijswijk.

Kopjaar Technische Computerkunde bij van der Zwan en consorten in de dependance aan de Karel Doormanlaan in Rijswijk. Af en toe voor een les (ik dacht Engels) naar de andere dependance aan de Laboucherelaan. Het was een leuk jaar waarin ik ontzettend veel geleerd heb. Jammer dat ik mijn aansluitende stagejaar, ondanks eerder gemaakte afspraken, uitsluitend voor de RK MTS Anton Rosdorff moest doen en dus niets met computertechniek in de praktijk mocht doen. De stoffige adjunct-directeur van der Linden (RK MTS) vond het organisatorisch nogal lastig om dit met deze MTS te regelen en besloot dus in zijn wijsheid om mijn toekomst een andere wending te geven, waarvoor mijn hartelijke dank. Van der Zwan had al een stageplaats voor me geregeld, en was net als ik zwaar teleurgesteld in RK MTS Anton Rosdorff.

Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1984

wtb+autotechniek.

wtb+autotechniek

Haagland Techniek (MTS/UTS ..., 1968

?