H. Hartinsituut Halle

Halleweg 220 in Halle, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van H. Hartinsituut Halle, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

H. Hartinsituut Halle foto

Op H. Hartinsituut Halle vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo, Ik heb het goed naar mijn zin gehad op het Heilighartinstituut.

Hallo, Ik heb het goed naar mijn zin gehad op het Heilighartinstituut. Het grappige vond ik achteraf dat we een jongens- en meisjesschool hadden en dat we in het park de jongens ontmoetten. Het was een strenge school, wel goed kunnen leren. Daarom was het ook spannend als er iets gebeurde en 1 voorval dat we met een paar vriendinnen stiekem 's middags gingen zwemmen in het Domein van Huizingen en te laat op school kwamen. Zelf was ik gevallen op de fiets en kon dit als excuus brengen. Wel waren we vergeten dat we verdacht binnen kwamen met natte haren. Leuk moment.

H. Hartinsituut Halle, 1978

Hallo, Ik heb het goed naar mijn zin gehad op het Heilighartinstituut.

Hallo, Ik heb het goed naar mijn zin gehad op het Heilighartinstituut. Het grappige vond ik achteraf dat we een jongens- en meisjesschool hadden en dat we in het park de jongens ontmoetten. Het was een strenge school, wel goed kunnen leren. Daarom was het ook spannend als er iets gebeurde.

H. Hartinsituut Halle, 1978

?